Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért tartják a fiatalok...

Miért tartják a fiatalok népbutító tévének a TV2-őt és az RTL Klubot?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 17:44
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én nem feltétlenül olyan hírekre vagyok kíváncsi, mint például, hogy Rubint Rékának leesett az egyik körme, de már jól van, manikűröse győrs beavatkozásának hála ? Erre ki kíváncsi ? MEg az ilyen hülye celeműsörökra ?

A filmekkel/sorozatokkal nincs bajom, csak ezekkel.

15/l

2010. nov. 10. 18:21
 12/41 anonim ***** válasza:
92%

nem,de azért jelentősen jobb lett a hírneve.szerintem.

amúgy igen.engem is ezek az idióta műsorok b*sznak fel,meg a reflektor.-.- ki a halált érdekel,hogy mi van egy 3 kontinenssel arrébb érő "sztárral"? engem biztosan nem,és szerintem sokak vannak ezzel így.

2010. nov. 10. 18:33
 13/41 anonim ***** válasza:
93%
engem meg Gáspár Győzike meg Khiszel Tünci idegesít akik mind2-en nagy 0-ák semmit nem tettek az életbe azért,h ennyi pénzük legyen a sok csoró ember meg a végtelenségig gürizik és nincs miből eltartsa családját
2010. nov. 10. 19:10
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

ja igen és még van 2 elrettentő példa: Pákó és Molnár Anikó

hát igen ez a média a nagy senkikből csinálnak sztárt

2010. nov. 10. 19:13
 15/41 anonim ***** válasza:
49%
Csomóan azzal jönnek , hogy "kereskedelmi sz*r" ,akinek ez a véleménye nézze csak az m1et és érezze jól magát :D
2010. nov. 10. 19:19
 16/41 anonim ***** válasza:
91%

manapság egyre kevesebben néznek Tv-t,mert már mindent meglehet nézni.

és igen kereskedelmi sz*r és nem az m1-et nézem[bár nyáron vb miatt sokszor néztem.:D]hanem egyszerűen csak akkor kapcsolom be ha konkrétan akarok nézni valamit.nem nézem a szenny sorozatokat meg valóság show-kat.

2010. nov. 10. 19:32
 17/41 bumbi02 ***** válasza:
54%

mert most ez a divat. utálj mindent ami van, ezt azért mert kommunista, azt azért mert kapitalista, amazt azért mert jobb oldali, azt azér mer baloldali, azt azér mer fehér azt meg azért mert fekete.

az emberek 90% kinövi ezt a korszakát..

2010. nov. 10. 19:39
 18/41 anonim ***** válasza:
77%
Miért szerinted nem az? Azt hiszem már megszűnt de évekig ment délutánonként a mónika show meg a többi baromság. Másodrészt. NEm tudom hllottál-e róla, nyáron volt egy elég durva. Azt terjesztették h egy 15 éves magyar srác segített a Lady Gaga klipp készítésében, me hogy VCG-t nyert. Mint kiderült az egész kacsa volt. Minden féle hazugsággal meg értelmetlen ökörségekkel szennyezik az embereket....
2010. nov. 10. 19:42
 19/41 anonim ***** válasza:
95%

Mert szerinted mi a valóvilág, mónyika,ezekmegőrültek vagy mik, edit asszony férjet keres? Népokosító?

Igénytelen, proli, paraszt műsorok, unatkozó háziasszonyoknak. Mindig azt hiszem, hogy nincs már alább mikor meglátok egy egy ilyen szemetet. De tévedek. Mindig van lejjebb..

2010. nov. 10. 19:52
 20/41 bumbi02 ***** válasza:
89%
felénk van erre egy elterjedt eszköz itt somogyba, de lehet hogy az ország többi részén is, ugy hivjuk hogy távirányitó, ennek a készüléknek köszönhetően ha olyan megy a tvben ami nem tetszik elkapcsolom.
2010. nov. 10. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!