Miért tartják a fiatalok népbutító tévének a TV2-őt és az RTL Klubot?
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én nem feltétlenül olyan hírekre vagyok kíváncsi, mint például, hogy Rubint Rékának leesett az egyik körme, de már jól van, manikűröse győrs beavatkozásának hála ? Erre ki kíváncsi ? MEg az ilyen hülye celeműsörökra ?
A filmekkel/sorozatokkal nincs bajom, csak ezekkel.
15/l
nem,de azért jelentősen jobb lett a hírneve.szerintem.
amúgy igen.engem is ezek az idióta műsorok b*sznak fel,meg a reflektor.-.- ki a halált érdekel,hogy mi van egy 3 kontinenssel arrébb érő "sztárral"? engem biztosan nem,és szerintem sokak vannak ezzel így.
ja igen és még van 2 elrettentő példa: Pákó és Molnár Anikó
hát igen ez a média a nagy senkikből csinálnak sztárt
manapság egyre kevesebben néznek Tv-t,mert már mindent meglehet nézni.
és igen kereskedelmi sz*r és nem az m1-et nézem[bár nyáron vb miatt sokszor néztem.:D]hanem egyszerűen csak akkor kapcsolom be ha konkrétan akarok nézni valamit.nem nézem a szenny sorozatokat meg valóság show-kat.
mert most ez a divat. utálj mindent ami van, ezt azért mert kommunista, azt azért mert kapitalista, amazt azért mert jobb oldali, azt azér mer baloldali, azt azér mer fehér azt meg azért mert fekete.
az emberek 90% kinövi ezt a korszakát..
Mert szerinted mi a valóvilág, mónyika,ezekmegőrültek vagy mik, edit asszony férjet keres? Népokosító?
Igénytelen, proli, paraszt műsorok, unatkozó háziasszonyoknak. Mindig azt hiszem, hogy nincs már alább mikor meglátok egy egy ilyen szemetet. De tévedek. Mindig van lejjebb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!