Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért tartják a fiatalok...

Miért tartják a fiatalok népbutító tévének a TV2-őt és az RTL Klubot?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 17:44
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
vagy ki.
2010. nov. 10. 20:13
 22/41 anonim ***** válasza:
Én már nem nézek tv-t csak nagyon szökő évente, általában akkor sem önszántamból, de egyszerűen tudom milyen sz4r fröcsög ezekből a csatornákból...
2010. nov. 10. 20:18
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Én igazából tényleg rég laktam már együtt tévével, úgyhogy nem teljesen jogos, hogy leszólom őket, de ahányszor belenézek (pl. otthon a szüleimnek van), valahogy mindig vagy valami ilyen számomra tök érdektelen emberekről szóló műsor van benne (sztárok??), vagy valami nagyon gyógy kőkori/igénytelen/mindenkimárláttaötször film megy benne, és hát nekem leginkább a jóbanrosszban és a barátokközt jut eszembe - mondjuk ezekről sem szép dolog beszélnem, mert előbbiből leginkább csak az ajánlókat láttam még, utóbbiból meg kb. másfél epizódot, de tényleg egy általános iskolás színjátszókör színvonalát nem üti meg benne a színészek teljesítménye, na és azok a problémakörök is, amiket feldolgoznak... wáááá... bocsánat, nem akarok én ezzel senkit bántani, csak az volt a kérdés, hogy miért ez a véleményünk, én meg elmondtam...
2010. nov. 10. 21:09
 24/41 anonim ***** válasza:
11%
nem olvastam el semmit a cimen kivül... Am. szerintem a felnőttek szokták ezt mondani. Vagy inkább a nagymamák.
2010. nov. 10. 22:23
 25/41 anonim ***** válasza:
40%
Nyilvánvalóan itt mindenki csak "véletlenül", "kényszerből" vagy "csak néha egy két másodpercet" néz tvt... Elég átlátszó. :) Szeretitek ti ha butítva vagytok, az az igazság.
2010. nov. 10. 22:52
 26/41 anonim ***** válasza:
89%
Azért mert az
2010. nov. 11. 17:42
 27/41 anonim ***** válasza:

Gondolkozzon el mindenki őskori filmek miért mennek? mert tudják hogy eladható... Am most a X-faktornak állítólag 64%kos a nézettsége szóval már ezen is butul a nép... (eleinte én is néztem de már kezd unalmas lenni aki érdekel az youtubon meg hallgatom) Vagy vegyük ezeket a világ másik végéről jött szaroperákat... Ruby az elbűvölő**** meg társai... Más adókon meg az állandó ismétlés megy pl:discovery,cool,Disney!

Szóval aki amit mond az gondolkozzon érdemes-e megvenni 1-2 millióért a nagy mozi TV-t vagy sem ha csak TVzne

2010. nov. 12. 16:36
 28/41 anonim ***** válasza:
91%
Nem népbutító , hanem egyszerűen aljadék, primitív és sz.r. De a legjobb szó a primitív.
2010. nov. 12. 17:17
 29/41 anonim ***** válasza:

Én még így konkrétan azt, hogy utálják/utáljuk nem hallottam, maximum olyan verzióban, hogy manapság ha van szabadideje egy tininek, akkor inkább gépezik mint tévézik. Szerintem is egy nagy adag trógerság amit sugároznak, de fölvállalom, hogy igenis szoktam nézni néha, mert olykor-olykor kikapcsol, és kicsit ki tudok lépni a szürke hétköznapokból.

Az ismeretterjesztő csatornák nagyok jók lennének, ha nem mindig ismétlés menne rajtuk. Ha egy-két hétig csak egy adott csatornát veszünk figyelembe, legalább háromször visszaköszön ugyanaz a műsör.

2010. nov. 12. 21:33
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

mert ez a 2 csatorna egyszerűen szánalmas.

válasz a kérdésre :: mert az is .

2010. nov. 17. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!