Ezt ki mondta??? o.O Én is szoktam nézni Rtl-t meg néha tv2-t is és szerintem általában jó műsorokat/filmeket adnak. :] De amúgy sem nézek olyan gyakran TVt. Szerintem inkább az idősebbeknek van bajuk vele....
15/L
2010. nov. 10. 17:48
2/41 anonim válasza:
Azért mert csak a hülyeség árad belőle. Pl. Ezek megőrültek. véletlenül láttam, és ennek az a lényege hogy porig vannak alázva azok a szerencsétlenek, és amilyen buták élvezik, és azt hiszik vicces amit csinálnak. Szerintem szánalmas.. De rosszabb a Viva meg az M TV, mert innen csak az a tanulság a fiataloknak, hogy akkor jó ha szép vagy és gazdag, meg mindig csak a külső meg a külső.
2010. nov. 10. 17:52
3/41 anonim válasza:
Mert most ez a divat. TV2-t, RTL klubot természetesen senki nem néz, csak Discoveryt, Spektrumot, de leginkább a Nincs Is Tévém csatornát. Napersze.
2010. nov. 10. 17:52
4/41 anonim válasza:
bocsi lemaradt hogy 16/L
2010. nov. 10. 17:53
5/41 anonim válasza:
az időseken kívül senkinek nincs
vele baja(csak sok a reklám)
meg szinte minden műsoruk jó(kivéve híradó,reggeli műsorok)
2010. nov. 10. 17:54
6/41 anonim válasza:
Mert ingyen van,és az mamár "ciki".
Minek ingyen,ha fizetni is lehet a csatornákért?
Jó,igaz tele van reklámmal...
2010. nov. 10. 17:56
7/41 anonim válasza:
mert nem érdekli őket.:D
mondjuk engem sem éppen. van amikor hetekig rá se nézek.
csak a BL meccseket nézem rajta,meg a megasztár és az X faktort.de mindezek előtt elég jól megvoltam néküle.időnként van rajta egy-két jó film/műsor,de teljesen felesleges.
13/L
2010. nov. 10. 18:03
8/41 anonim válasza:
Hát szerintem pont hogy az a kevésbé népbutító kategóriába tartozik...
13/L
2010. nov. 10. 18:06
9/41 anonim válasza:
amíg volt mónika show meg ezek addig nem népbutító hanem szennycsatorna volt.nem mintha most sokkal jobb lenne.
2010. nov. 10. 18:12
10/41 anonim válasza:
Szóval most hogy Mónikát kirúgták, elindultunk a fejlődés útján?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!