Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz lány alig eszik?

Kamasz lány alig eszik?

Figyelt kérdés
Napi 1-2 étkezésre sikerül rávenni, többre nem. Teljesen véletlenszerű, hogy mit hajlandó megenni, általában azt a 2-3 ételt ami a kedvence igen, de sok olyan van, amit eddig szeretett, de mostmár alig eszik belőle vagy nem is kér, sokszor csak levest eszik inkább. Ritkán valami nasit eszik rendes étel helyett, de az is inkább gyümölcs és abból se sokat. Mindig azt mondja, hogy nem éhes. 15 évesen még 58 kiló volt, most 17 lesz és 48 a 163 centijéhez. Nem hiszem, hogy az önkepevel baj lenne, sokszor mondja, hogy jól néz ki.
dec. 27. 15:04
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
55%
Jöhet is a zsírdisznózás a 60 kilós gyerekre...
dec. 28. 14:42
 22/39 anonim ***** válasza:
46%

Ha egy alapból normál alkatú gyerek fogy, az probléma.

Ha tíz kilót az nagy probléma.

Ha még hazudsz is magadnak, és mem viszed pszichiáterhez az a legnagyobb probléma.

dec. 28. 16:30
 23/39 A kérdező kommentje:
Nem fogom pszichiáterhez rángatni, mert nincs akkora baj. A kérdés meg azert született, hogy hátha van valami megoldás az étvágy javítására
dec. 28. 17:43
 24/39 anonim ***** válasza:
26%

Jó, majd fél év múlva mérd meg. Lehet 42 kiló lesz.

Ilyenkor az anya is testképzavaros, és örül, hogy milyen csini a gyerek. Sajnállak benneteket.

dec. 28. 19:16
 25/39 A kérdező kommentje:
Én teljesen rendben vagyok, köszönöm. Itt mindenki túldramatizálja a helyzetet, vékony, de nem veszesen. Értelmes választ, hogy mit lehet ezzel kezdeni eddig nem nagyon kaptam
dec. 28. 19:55
 26/39 anonim ***** válasza:
33%

#21: Mondjuk ha 163 cm-hez 60 kiló egy 17 éves lány, igen, az elhízott.

20 évesen meg majd 70 lesz, 25 évesen meg 120 kg.

163 cm-gez tini lányként tök oké az 50-52 kg. 48 nem ideális, de nem vészes egyáltalán.

dec. 28. 20:07
 27/39 anonim ***** válasza:
78%
Mert az elhízott a zsírdisznó az ugyanaz, nem? 😄
dec. 28. 20:21
 28/39 anonim ***** válasza:
72%

Nem gondolod, hogy probléma lenne?

Szülés után fél évvel 163 cm-hez 47 kiló lettem. Tavaly is lefogytam egy hormonkezelés miatt, 50,8 voltam. Most 52 vagy 52.5 vagyok. Az orvos férjem erre is azt mondja, enyhe soványság.

Nem bántotta valaki a lányodat, nem szólt be neki ? Elég sok maga a fogyás is.. 58-ról 48 -ra.

dec. 30. 12:41
 29/39 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg hasonló szituációban vagyok, csak a másik oldalról.

17 éves fiú vagyok, 188 cm, 65 kg.

A családom sok tagja - de különösen nagymamáim - nem tudják elfogadni, hogy nem tudok annyi ételt megenni, mint amennyi "társadalmi elvárás", amennyit nagypapáim megettek. Utálom azt az érzést, amikor még mindig nehéz cipelni a hasam és érkezik a következő tömés, vagy amikor nagydolog után nem ürülök ki. Szerencsére most már sokkal tudatosabb vagyok, pl. ragaszkodok ahhoz, hogy magamnak szedjek, de ha mégsem így lenne, akkor nem eszek udvariasságból többet, mint amennyi belém fér, inkább kiállok magamért.

dec. 31. 09:58
 30/39 anonim ***** válasza:
57%
Te is fogytál? Vagy sose voltál 65 felett?
dec. 31. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!