Kamasz lány alig eszik?
10 azt látom, hogy ez így nem jó, de nem hondolom, hogy ekkora problema lenne.
9 tavaly télen volt egy elég depresszív időszaka, de abból kijött, most egész jókedvű szokott lenni, érezhetően javult. Család rendben, osztalytarsakkal jól kijön
Nézz utána neten hogy mennyi kéne neki. Te ismered jobban, hogy mennyit mozog, mennyit sportol, stb.
Egy kicsit kevesebb mint kéne, de nem tartom vészesen kevesnek.
Nyilván figyelni kell, hogy a vitaminok meg hasonlók rendben legyenek, tehát ne csak csipszből és kólából legyen meg az 1700 kalória.
Szerintem egyszerűen diétázik és mivel keveset eszik, nem kíván több ételt.. főleg mivel NEM MOZOG:) ugye nem mozog?
Szerintem ez nem evészavar, csak egy kis paranoia szállta meg az egyik válaszolót, ráadásul 160 centihez kb 50 kiló, ami egészségesen vékony. Nekem heti 5 durva tesi órám volt, heti párszor izomlázam tőle, napi 15ezer körüli lépésszámom volt a rengeteg lépcső és az ingázás miatt, 10 kilós táskát cipeltem és 170 centihez voltam 45 kiló. A te gyereked totál egészséges tinilány, aki korábban husibb volt és most változtatna, nem akarja, hogy tömjed ilyen rakottkrumplikkal:) Ahogy én is az voltam. Nem volt idő többször enni, reggeliztem a mekiben 10 perc alatt, valami nasit a suliban, majd három körül benyomtam vagy.. hát vagy 4 zsemlét az aktuális főétellel, aztán alvás.. ha meg nem mozogtam, nem voltam éhes.
Semmi bajom nem volt. Neki nincs mit csinálnia gondolom, ezért tök normálisan diétázik. Én javaslom, hogy készíts egészséges ételt és be fogja falni. Valami natúr fokhagymás rozmaringos fehérboros csirkemellet egy kevés fokhagymás-vajas kelbimbóval/pároltkáposztával/főtt édesburgonyával/kecskesajtos pirított céklával/vagy mondjuk zöldborsóval, karfiollal, brokkolival(mind párolva), zöldbabbal, salátának meg reszelt répával, amit fellocsolsz egy kis friss narancslével.. És minden el fog tűnni. Fogadni is merek rá, hogy csak diétázik és hízlalóan főzöl, különben nem lett volna 160 centihez 60 kiló kistiniként, ami husi.
Ugyan már! 160 centihez 42 kilóval érettségiztem. Soha semmilyen evészavarom nem volt. Oda ae figyeltem mit eszek. Nem számolgattam semmit. Barátnőim mindenféle csodadiétákkal kísérletezgettek, én meg azt se tudtam mi az. Ettem amikor éhes voltam és kész.
Most 2 gyerek után 40 évesen 60 kg vagyok és nem is tudok fogyni, mert annyira idegen tőlem, hogy nézni kell, hogy mit lehet, mert régen sose volt ilyen bajom. 48 kilósan estem teherbe, akkor "szállt el a rendszer"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!