Engeditek/engedni fogjátok majd lányotoknak a tampon használatát?
Ha nem, miért nem?
Érdekelne, hogy szülői szemszögből ha tartotok, mi az oka. Ugye sokszor csak a fordítottját látjuk itt, a tizenévesek írják, hogy anya nem engedi a tampont.
Vajon kinek milyen ellenérve van, hogy a lánya tampont használjon?
Fogom engedni. El kell neki mondani az ezzel kapcsolatos higiéniai szabályokat és kész. Engem senki nem vilagositott fel, magamtól kezdtem tampont használni, de józan paraszti ésszel nyilván tisztában voltam vele, hogy koszos kézzel hozza sem nyúlunk stb.
14 éves korom óta használom, számomra megvaltas volt.
31N
Nem fogok beleszólni,
de a kelyhet jobb alternatívának tartom. Tovább bent maradhat, így nem muszáj iskolában cserélni, így higiénikusabb.
Minden alternatívát meg fogok ismertetni vele, és ő dönt.
A szüzessége elvesztése után azt használ,amit akar.
De mivel a megtelt tampon sokkal szélesebb,mint az üres, nem fogja tudni fájdalom nélkül kivenni. Mert a szűzhártya nem engedi.
Szerintem egy 10-12 éves kislány még használjon betétet.
16-17 évesen meg már azt használ,amit akar.
#7 🤣 Ekkora baromságot még életemben nem hallottam. Hogy a túróba akadályozná a szűzhártya a tampon kivételét? A szűzhártya ELŐTT áll meg a tampon!
A megtelt tampon meg szépen kicsúszik. Ha fáj a kivétel, akkor nem volt jó a méretválasztás és/vagy túl hamar lett kivéve. Ilyenkor tényleg tud mikrosérüléseket okozni a HÜVELYFALON. De semmiképp sem a szűzhártyán.
Amúgy köszi, nagyon jót nevettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!