Engeditek/engedni fogjátok majd lányotoknak a tampon használatát?
Figyelt kérdés
Ha nem, miért nem?
Érdekelne, hogy szülői szemszögből ha tartotok, mi az oka. Ugye sokszor csak a fordítottját látjuk itt, a tizenévesek írják, hogy anya nem engedi a tampont.
Vajon kinek milyen ellenérve van, hogy a lánya tampont használjon?
júl. 24. 16:47
21/29 anonim válasza:
10es.azert mert most jott ki egy csomo kutatas,hogy nehezfemmel olommal van tele,+rovarirto szer is benne van amit a gyapotfoldekre szornak...
22/29 anonim válasza:
#21 Akkor nézd meg, mi minden van egy eldobható betétben.
23/29 anonim válasza:
Semmi kozom hozza, hogy mit hasznal a gyerekem a menstruacio alatt. Azt veszek, amit ker.
24/29 anonim válasza:
Engedném. Én ugyan sosem használtam, de nők milliói használják. Ha neki ez szimpatikusabb, akkor legyen. Ahogy neki kénylmesebb ilyenkor.
25/29 anonim válasza:
22es a betet teljesen mas. Testen kivul van, a tampon nyalkahartyaval erintkezik belsoleg. Nem gondoltad komolyan osszehasonlitani a kettot.
26/29 anonim válasza:
Mit kell azon külön engedni?
A szűzhártya a hüvelybemenetnél van, s konkrétan még kívülről is látszik. A tampon azért mélyebbre megy...
27/29 anonim válasza:
A sok szűzhülye nyilván nem engedi, de azok már ott is vergődnek, hogy egy nő orvoshoz megy.
Amúgy a lány döntése, mit használ, én elég régóta tamponozok, mert ezerszer kényelmesebb főleg edzésen, mint a betét.
Szép is lenne, ha anyám ezen kattogna. :D
28/29 anonim válasza:
kipróbál mindent aztán azt használ amit akar
29/29 anonim válasza:
Igen! De ha pl. sportol akk. még jól is jön!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!