Hagynátok a hetedikes gyereketeknek, hogy a ChatGPT-t használja tanuláshoz, onnan másolja a fogalmazást a matekot meg az ilyesmit?
Számítógépes program fordításakor keletkező hibaüzenetek értekmezéséhez jó (legalábbis hatékonyabb mint a google). Valamint egy tudományterület bevett alapfogalmaihoz (most mentem vissza dolgozni és egy kollégám küldött egy levelet hogy milyen projektek vannak, de a kulcsszavak fele rövidítés volt, szerintem chatgpt nélkül egy napom ráment volna hogy értelmezzem).
De ez mind informatika, amiről sok infó érhető el a neten, így több tanulóadat állt rendelkezésre. Mikor egy olyan programról kérdeztem, aminek pár hónapja jött ki az adott funkciója, akkor fogalma se volt.
És persze ha íratsz vele valamit, akkor utána abba még bele kell javítani. Ha simán lemásolod és meg se érted, úgy nem leszel előrébb és pórul járhatsz.
Mondom, meg kell tanulni hatékonyan használni. Ugyanez volt a google-lel 5-10-15 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!