Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hagynátok a hetedikes gyereket...

Hagynátok a hetedikes gyereketeknek, hogy a ChatGPT-t használja tanuláshoz, onnan másolja a fogalmazást a matekot meg az ilyesmit?

Figyelt kérdés
ma 10:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem használja. Most nyolcadik osztályos, pont a fogalmazást kell legjobban gyakorolnia, mert az megy a legnehezebben. Mikor a felvételit írja 1 hónap múlva, akkor sem használhat chatgpt-t.
ma 14:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyik lány húgom osztályából MI-vel csináltatta a matematika háziját. Csak pórul járt és az összes házijára kiosztották az egyest, amit nem tudott a táblánál is megoldani.
ma 14:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
10, biológia, adózás, férjemnek kémia és fizika (mert ezt tudjuk megítélni, hogy jó-e a válasz)
ma 14:43
 14/14 anonim ***** válasza:
57%

Számítógépes program fordításakor keletkező hibaüzenetek értekmezéséhez jó (legalábbis hatékonyabb mint a google). Valamint egy tudományterület bevett alapfogalmaihoz (most mentem vissza dolgozni és egy kollégám küldött egy levelet hogy milyen projektek vannak, de a kulcsszavak fele rövidítés volt, szerintem chatgpt nélkül egy napom ráment volna hogy értelmezzem).

De ez mind informatika, amiről sok infó érhető el a neten, így több tanulóadat állt rendelkezésre. Mikor egy olyan programról kérdeztem, aminek pár hónapja jött ki az adott funkciója, akkor fogalma se volt.

És persze ha íratsz vele valamit, akkor utána abba még bele kell javítani. Ha simán lemásolod és meg se érted, úgy nem leszel előrébb és pórul járhatsz.

Mondom, meg kell tanulni hatékonyan használni. Ugyanez volt a google-lel 5-10-15 éve.

ma 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!