Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy szövegről...

Hogyan lehet egy szövegről megállípani, hogy Chat-gpt írta?

Figyelt kérdés
Többször lebuktam már vele, csaj előtt is, hogy a Chat-gpt írta neki a szöveget, de pl. itt a gyk-n is, olyanok előtt, akik nem ismernek.

tegnap 17:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt könnyen felismerhető, ha a ChatGPT stílusa eltér attól, ahogyan egyébként írsz. Meg főleg emberibb témában van egyfajta ridegség, személytelenség a stílusában.

Más témaköröknél hajlamos arra, hogy egy az egyben átvegyen szövegeket máshonnan, pl. fórumokról.

tegnap 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazokat a sablon mondatokat használja minden szövegben, ezt építi az általad megadott szöveg köré. Minél több ilyet olvasol, úgy lesz egyre feltűnőbb a már megszokott "fontos megjegyezni", "érdemes hangsúlyozni" a példálózó felsorolások, és egyéb ballaszt tagmondatok közhellyé válása.

Neked sem fog előnyödre válni, hogy más gondolkodik és fogalmaz helyetted. Ha nem sikerült ezeket önállóan elsajátítani mire befejezted az általános iskolát, az még inkább csak lefelé fog épülni. Épp az ellenkezőjét kellene csinálnod, több szépirodalmat olvasni és saját véleményt megfogalmazni.

tegnap 18:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezek sokszor túl hosszúak is, lehetnek bennük felsorolások is, csupa olyasmi, amit nem ír másnak az ember túl gyakran. Ezen kívül nincs semmi személyes, pl. nekem, hozzám, szerintem.
tegnap 19:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!