Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet bebizonyítani...

Hogyan lehet bebizonyítani hogy nem használtam AI t a szakdolgozatomban?

Figyelt kérdés
A szakdolgozati biralati lapon az szerepel hogy valószínűleg ait használtam, miközben egyáltalán nem használtam a szakdolgozatomban. Az ai használata alapvetően szembe is megy az elveimmel,de mégis azt hiszi az egyetem hogy ait használtam. Mit tudnék tenni?

dec. 10. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Nyilvánvalóan nem neked kell bizonyítani, hogy nem használtál - hogy lehetne bizonyítani valami nem megtörténtét -hanem nekik azt, hogy igen. És az nem "valószínűségi2 alapon megy. Vagy elkaszálnak, mert bizonyítani tudják, hogy használtál (pl több AI checker egybehangzó magas százalékával), vagy elfogadják. Olyan, hogy valószínű, olyan nincs.
dec. 10. 19:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak ezzel az a probléma hogy oda is van írva a bíralati lapra hogy: "bar bizonyítani nem tudom." akkor ez csak valami kibszas akar lenni?
dec. 10. 19:41
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Semmit, bizonyítsák ők az ellenkezőjét. Az nem lenne nehéz.

Nagyon rühellem az ilyet, engem is vádoltak plágiummal, minden alap nélkül.

dec. 10. 19:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Szörnyen érzem magam, egyszerűen elveszi minden kedvemet attol hogy befejezzem a kepzest.
dec. 10. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Azért csak fejezd, szerintem ilyet leírni se szabad. Vagy tudják bizonyítani, akkor írják le, vagy nem, akkor meg ne célozgassanak.
dec. 10. 20:30
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Most épp ez a divat a bírálóknál. Valamibe mindig bele kell kötni, annyit tudnak, hogy most van ez az AI, ezért ha semmi mást nem találnak (ahhoz mondjuk el kellene olvasni a dolgozatot, de azt nem mindig szokták, sérti a bazi nagy szakmai büszkeségüket), akkor ezt firkantják oda.
dec. 10. 22:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket kezdem kicsit jobban érezni magam. Csak rosszul esik, mert mindig is a szakmai kiválóságra törekedtem a képzés során erre ezt megkaptam, bosszantó tud lenni az biztos. Igazad van kedves utolsó, én is azt gondolom hogy el se olvasta és így velekedett róla hamisan.
dec. 10. 23:00
 8/9 anonim ***** válasza:
38%
Konkrétan olyan profin írsz, hogy AI-nak nézik. Ez igen komoly teljesítmény! Persze az én önérzetem is sértené a vád, de akkor is a hozzáértésed bizonyítja.
dec. 11. 07:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

6#+1

Plusz poén valahol azt olvastam, hogy valami nagyon régi szöveget is AI írásnak vett a program.

dec. 12. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!