Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért röhögök mindenen?

Miért röhögök mindenen?

Figyelt kérdés

néha elég zavaró ,mert van,hogy órán is rám jön a nevetőgörcs és nem tudom abbahagyni.ez a korral jár?

13,5/L

2010. nov. 6. 13:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 fölött vagyok, és ha összeülünk a legjobb barátnőimmel, akiket kamaszkorom óta ismerek, hát ugyanúgy ránk jön a röhögőgörcs, mint annak idején..:)
2010. nov. 10. 00:58
 22/28 anonim ***** válasza:
én is 13L vagyok.:'DD borzasztóan sokat röhögök.:$ de vigyázz!! órán ne sokat röhögj mert úgy jársz mint én...(három 1-est kaptam feleléssel mert röhögtem.:D persze három külön tantárgyból.:'D ja meg egyszer szaktanárit de nem csak röhögés miatt...:$)
2010. nov. 21. 16:59
 23/28 A kérdező kommentje:
:DDDD
2010. nov. 21. 17:56
 24/28 anonim ***** válasza:

Jajj ne is mond.Én is így vagyok vele :D

multkor azon röhögtem amikor azt mondta egyik osztálytársam a másiknak hogy eks xD

órán is el szokott kapni ,amikor még régi padtársam mellett ültem minden énekórát végigröhögtünk de a tanár szerencsére nem vett észre :D

2011. márc. 9. 13:54
 25/28 anonim ***** válasza:

Oh hát mi az egész matekórát végig rühügjük:DDxD(direkt írtam így mert ezen egy félórát rühügtem:''DD)

Amikor "nagyon hülyülök"(:DD)akkor általában már azon is nevetek hogy :papucs,krém.stb.:DD

Aztán pedig a röhögőgörcstől összegörnyedve a padlón próbálok levegőt venni.xDD

12/L

2011. márc. 9. 16:24
 26/28 anonim ***** válasza:

most jót nevettem!:D:D:D

20 éves vagyok,húúha régebben olyanokat röhögtem én is,h fájt:D:S:D a legjobb barátnőmmel néha annyi is elég volt,h összenézzünk,és kész voltunk,mindketten:D néha csúnyán néztek ránk(főleg tanárok),de mert általában normálisan viselkedtünk,és jól tanultunk,soha nem volt problémánk emiatt:)

legutóbb nagyon gimi negyedikben jött rám röhögőgörcs- egy nem épp vidám József Attila verset olvasott fel egyik osztálytársam,én meg egyszerűen nem bírtam visszafojtani a nevetést:S irtó ciki volt az első padban-_-'

ez a te korodban még simán belefér,ha nem viselkedsz idióta módjára,de ismerek egy 30as nőt,aki szószerint mindenen röhög,és az már az ő korában,hátha nem is idegesítő,de elég gáz szerintem...(persze az más,ha a barátnőkkel együtt nevet vki egy jót!!!:))

2011. márc. 9. 16:37
 27/28 Doruss válasza:

Én is ilyen vagyok. Szerintem ez a korral jár :D. Bár okozott ez nekem cikis helyzeteket is... de nézd, jobb mintha emós lennél :P.

Egyébként egyszer az volt, hogy kirándulni voltam a barátnőmmel meg az ő szüleivel és bátyjával. Nekünk tartott egy templomban előadást, és annyira furán beszélt, hogy mindketten röhögőgörcsöt kaptunk. Annyira gáz volt.

Egyszer spanyolon egy szöveget olvastatott fel velem, közbe valahogy elkapott a röhöghetnék, aztán nem bírtam tovább olvasni, elkezdtem nevetni. Mindenki hülyének nézett :)

Egyszer meg informatika órán volt ez, csak akkor ketten voltunk, akik nevettek. A tanár meg elmesélte, hogy neki is voltak olyanok, amikor cikis helyzetekben elkezdett röhögni.

Először én is aggódtam, hogy nem vagyok normális. Aztán rájöttem, hogy a velem egykorúak közül sokan ugyanilyenek. :)

2011. márc. 9. 16:50
 28/28 Doruss válasza:

Ja egyébként bocsi, azt kihagytam, hogy a templomban egy muki tartott előadást, aztán meg a tenár olvastatott fel velem spanyolon. :)

15/L

2011. márc. 9. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!