Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért röhögök mindenen?

Miért röhögök mindenen?

Figyelt kérdés

néha elég zavaró ,mert van,hogy órán is rám jön a nevetőgörcs és nem tudom abbahagyni.ez a korral jár?

13,5/L

2010. nov. 6. 13:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Figyi rólam meg azt hiszik,hogy drogos vagyok xDDD

Oké,olyan goás a stílusom meg minden de...legfőképp mert mindig mosolygok,nevetek.

Legjobb volt,mikor matekórán elkezdtem hangosan nevetni...erre mindenki rákezdett.Tanár már csak mosolygott rajtunk.És lehetett érezni,hogy a szeretet belengi a termet. ^^

2010. nov. 6. 22:16
 12/28 anonim ***** válasza:

ismerős XD

13,5/l

2010. nov. 7. 09:45
 13/28 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:12

nagyon szívesen:D

a többieknek is köszi:d

2010. nov. 7. 12:11
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok:D:D

A suliban asszem épp az Aradi vértanúk napja volt és az óra elején a suliban lejátszodták a Himnuszt és ugye vigyázz állásba kellett állni meg minden én meg a Himnusz közepén röhögni kezdtem xD

Na meg a Reccs szón is annyit röhögtemxD

Felelés közben ha ideges vagyok röhögni kezdek ..

Hazudni se tudokxDMert sdzabályosan izzadok és röhögökxD

2010. nov. 7. 19:50
 15/28 anonim ***** válasza:
2%

szerintem az ilyen röhögős majmok k*rva idegesítőek...

16/L

2010. nov. 7. 21:12
 16/28 anonim ***** válasza:
4%
22.16: Előző vagyok. Ezzel nem büszkélkednék... a drogosok pedig nem röhögnek és mosolyognak.
2010. nov. 7. 21:14
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet másoknak idegesítő, ha másnak jó kedve van.

Én most 26 vagyok, és egyre többet eszembe jut, mikor még tízen éves voltam, és minden nap tudtam nevetni annyira, hogy az arcom is megfájdult. Bárhol bármikor. De felnő az ember, jönnek a gondok a monoton élet, és befásulunk. Én most is imádok nevetni, de már nem ugyan az a felhőtlen jókedvek mint 10 éve. És ha utcán látok fiatal csajokat röhögcsélni, ábszolút nem idegesít, nekem is eszembe jutnak a régi szép idők. :)

2010. nov. 7. 22:13
 18/28 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!!!:P
2010. nov. 8. 17:06
 19/28 anonim ***** válasza:
ez nem vicces.ne nevess.
2010. nov. 8. 19:19
 20/28 anonim ***** válasza:
Ha közben nem mondasz hülye vicceket,nem kiabálsz baromságokat,nem dobálsz dolgokat,nem ütögetsz(hülyeségből)senkit,,akkor addig ezzel nincs semmi baj
2010. nov. 9. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!