Miért röhögök mindenen?
néha elég zavaró ,mert van,hogy órán is rám jön a nevetőgörcs és nem tudom abbahagyni.ez a korral jár?
13,5/L
Figyi rólam meg azt hiszik,hogy drogos vagyok xDDD
Oké,olyan goás a stílusom meg minden de...legfőképp mert mindig mosolygok,nevetek.
Legjobb volt,mikor matekórán elkezdtem hangosan nevetni...erre mindenki rákezdett.Tanár már csak mosolygott rajtunk.És lehetett érezni,hogy a szeretet belengi a termet. ^^
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:12
nagyon szívesen:D
a többieknek is köszi:d
Én is ilyen vagyok:D:D
A suliban asszem épp az Aradi vértanúk napja volt és az óra elején a suliban lejátszodták a Himnuszt és ugye vigyázz állásba kellett állni meg minden én meg a Himnusz közepén röhögni kezdtem xD
Na meg a Reccs szón is annyit röhögtemxD
Felelés közben ha ideges vagyok röhögni kezdek ..
Hazudni se tudokxDMert sdzabályosan izzadok és röhögökxD
szerintem az ilyen röhögős majmok k*rva idegesítőek...
16/L
Lehet másoknak idegesítő, ha másnak jó kedve van.
Én most 26 vagyok, és egyre többet eszembe jut, mikor még tízen éves voltam, és minden nap tudtam nevetni annyira, hogy az arcom is megfájdult. Bárhol bármikor. De felnő az ember, jönnek a gondok a monoton élet, és befásulunk. Én most is imádok nevetni, de már nem ugyan az a felhőtlen jókedvek mint 10 éve. És ha utcán látok fiatal csajokat röhögcsélni, ábszolút nem idegesít, nekem is eszembe jutnak a régi szép idők. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!