Miért röhögök mindenen?
van hogy órán(amikor van suli)is rám jön a röhögőgörcs szinte fuldoklok a nevetéstől:DD
máskor meg tök depis a hangulatom(szó szerint egy percben röhögök másikba meg sírok):SS
14/L
Mert kamasz vagy :))
Ne aggódj, kamaszkoromban én is állandóan röhögőgörcsöt kaptam, az volt a kellemetlen, amikor egyedül ültem a buszon és rájött...:))
Jókedvű vagy, nincs ezzel semmi baj, maradj ilyen mindig!
40/nő
Már csak ilyen ez a serdülő KÓR :-D
Mi is sokat röhögtünk gimiben és néhányan meg sokat hisztiztek, deee inkább röhögtünk. Elképesztően fájdalmas volt. De nem jutott eszembe emiatt panaszkodni.
Igen lehetnek hormonok főleg, hogy kiskamasz vagy :-)
köszi a válaszokat!!
akkor a hormonok felelősek mindenért?
am nem panaszkodok érte csak a 7. osztályt két szaktanárival fejeztem be,mert röhögőgörcsöt kaptam órán:)))
Kamaszkor.
De ha kell, tudd, hol a határ, mert baromi idegesítő tud lenni egy mindenen vihorászó tini.
Kedves 5. rossz az aki rosszra gondol.
Egészen eddig amíg fel nem hívtad rá a figyelmemet, nem hallottam át a székely szóból a székelés szót. Most már igen és most már én is viccesnek találom.
Természetesen ehhez Székelyföldi társainknak semmi köze, ez csak stilisztikai humor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!