Miért röhögök mindenen?
Figyelt kérdés
van hogy órán(amikor van suli)is rám jön a röhögőgörcs szinte fuldoklok a nevetéstől:DD
máskor meg tök depis a hangulatom(szó szerint egy percben röhögök másikba meg sírok):SS
14/L
2011. júl. 16. 18:37
11/16 anonim válasza:
a választ is kimondtad! DEPRESSZIÓS VAGY!
12/16 anonim válasza:
hát én már attol röhögök hogy röhög valaki :D
13/16 anonim válasza:
én egyszer matek órán úgy elkezdtem röhögni a semmin(!), hogy "kiküldtek" a folyosóra megnyugodni....XDDD
14/16 anonim válasza:
nekem is van egy otársam,de minden röhög.. egyszerűen nem bírom elviselni..pedig most leszünk 12.esek..!!! akkor ő még mindig nem nőtte ki a serdülőkort? vagy mi?
15/16 anonim válasza:
Én is ugyan ilyen vagyok az osztálybeli legjobb barátnőmmel minden baromságon röhögőgörcsöt kapunk..
egyik osztálytársam tavaly olyan röhögőgörcsöt kapott matek órán a semmitől, (épp akkor sétált mellette a tanár) felborult a székkel hátra de úgy hogy hátul ült és ráborult a könyvespolc.. az egész osztály röhögött rajta. :D
16/16 anonim válasza:
Én is mindenen nevetek,már összeesek nem kapok levegőt majdnem megfulladok de nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!