Miért röhögök mindenen?
néha elég zavaró ,mert van,hogy órán is rám jön a nevetőgörcs és nem tudom abbahagyni.ez a korral jár?
13,5/L
köszi a gyors választ!!:D
megpróbálom kinőni:P
Jaj, velem is ez van. Angolórán rendszeresen röhögőgörcsöt kapok. :$ :D
15/l
Én is pont így voltam vele,de nincs abba semmi rossz.Engem például pont azért szerettek,mert mindíg röhögtem és komolytalankodta,de csak persze határon belül.Na mindegy a lényeg hogy nekem megmaradt ez az állandóan röhögés,na jó nem egyfolytába,de mindenen tudok röhögni és én ezt nagyon szeretm.Te is szeresd. :)
21/L
én szeretem!!!:D
csak az a probléma,hogy múltkor majdnem szaktanárit kaptam,mert a tanár azt hitte,hogy rajta röhögök:P
Hát igen,vannak emiatt cikis helyzetek,de ha úgy nézzük pár év múlva azon is csak röhögni fogsz :p
21/L
Én is mindenen röhögök :DDD
De nekem akkor jön gyakrabban elő, ha túl keveset alszok több napon keresztül... Szerintem sincs benne semmi rossz, kivéve a cikis helyzeteket vagy amikor nincs kivel nevetni mert egyedül vagyok :D (meg amikor sírok a nevetéstől elkenődik a sminkem... :P ) 17/L
jajj.imádok röhögnii.:)*-*
napi szinten van egy röhögőgörcsöm.xD
igen csak hülye vagyok a múltkor tesin elkezdtem azon röhögni h mindenki a futás közben egyszerre lépett szinte.xD
kémián elsőpadosvagyok.azon röhögtem egész órán h fostos rostos.xD
jah meg azon tudok még jókat röhögni hogy nyenyecc.xD
és nem értem hogy miért.:D szóval köszi a kérdezőnek hogy feltetted ezt a kérdést így nekem is választ adtatok.:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!