Meddig kísértétek a gyereketeket az általános iskolába?
Figyelt kérdés
És mikortól nem volt napközis?dec. 7. 20:10
1/8 anonim válasza:
Második és harmadik osztályban volt napközis. Negyedikben már volt, amikor egyedül ment reggel és minden nap egyedül jött haza.
2/8 anonim válasza:
Ez rohadtul nem így működik! Mire vagy kíváncsi?? A fővárosban, vagy bármelyik nagyvárosban esetleg egy vidéki 2-3 ezres faluban?
3/8 anonim válasza:
Bp külkerületben, kertvárosi részen lakunk. Az iskola 1 km sétára van, 2 buszmegálló. 4. osztálytól jár egyedül, és 5-től nem napközis.
4/8 anonim válasza:
Megyeszékhelyen lakunk, az iskola sétatávolságra van, de nagy a forgalom.
4.es reggel az Apja viszi kocsival, mert úgyis arra dolgozik, délután én megyek érte. Még tavaszig biztosan így is marad ez.
5/8 anonim válasza:
Nagyon nem.mindegy milyen messze van az iskola, és mekkora a forgalom. Velünk pont szemben van a körzetes suli, csak egy forgalom nélküli sétáló utcán kell 30 métert megtenni. Oda mehetne egyedül már 2. osztályosan is. A suli ahová járni fog majd, 4 buszmegálló (és még vagy 8 másik busz is megáll ugyanabban a megállóban), 1 jelzőlámpa nélküli és egy jelzőlámpás zebrán kell átmenni. Na oda tuti csak 5-es korától járhatna egyedül.
6/8 anonim válasza:
Budapest agglomerációban lakom, 15 perc séta és 2 vonatmegálló volt a távolság. Második osztályig kocsival vittek, harmadikban kísértek a vonaton, utána egyedül. (Vagy random megbízott nénikkel, akik mindig ugyanazzal a vonattal jártak.) Napközis voltam hatodik osztályig, utána már nem volt napközi a suliban. De szerettem, mert otthon egyedül lettem volna, a napköziben meg más gyerekekkel.
7/8 anonim válasza:
Talán 7.ben jöhettem el ebéd után, később ebéd helyett, addig volt 4ig tanulószoba, ahol házit írtunk.
5.ben kezdtem egyedül járni, gyalog 20 perc, 2 zebrán kell átmenni
18 vagyok, szóval még friss
8/8 anonim válasza:
Szerencsére sose két hónapot volt összesen napközis elsőben, azóta se. A suli szemben van, negyedik második félévétől egyedül jött-ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!