Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen engednétek a...

Hány évesen engednétek a gyereketeknek hogy alapozót használjon?

Figyelt kérdés
szept. 12. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Már vannak arckrémek, amik nem a régi hagyományos alapozók. Nem képeznek 6 réteg vakolatot az arcon, szóval azt megengedném neki (én is olyat használok) ha zavarja valami az arcán. Nyilván nem hatévesen, de tizenévesen már simán.
szept. 12. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
16.
szept. 12. 17:16
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

12-13 évesen néha használt, engedtem, nagyon csúnya volt a bőre.

(Tudjuk, tudjuk, az nem megoldás... De, arra tökéletes megoldás, hogyha valami alkalomra ment, elfedje, azon kívül meg kezelve volt.)

Most 15 lesz, még van akné, de sokkal kevesebb már, jóval szebb lett a helyzet.

Időnként most is használ alapozót.

szept. 12. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Sima alapozót nem, bb vagy cc krémet vennénk.
szept. 13. 07:36
 5/8 anonim ***** válasza:
19%
Minek egy gyereknek alapozó?????????????
szept. 17. 16:36
 6/8 koermy válasza:
21
szept. 17. 19:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Én 14 évesen használtam, akkor jelentek meg a pattanások, nagy önbizalmat adott, hogy el tudtam fedni (jártam mellette kozmetikushoz és azért nem volt vészes a helyzet, de kamaszkorban már 2-3 pattit is tragikusnak lát az ember).

Aztán kb. 16 éves koromban el is hagytam, ha kijött egy-egy pattanás, arra korrektort raktam, de ennyi.

Ma már annyiféle alapozó van, ami nem tömíti el a pórusokat, vagy ott vannak a Bb- és CC krémek is.

Amikortól ő úgy érezné, hogy a bőre miatt nem érzi jól magát a bőrében (szó szerint), akkor engedném, sőt, együt utánanéznénk, neki melyik termék a legmegfelelőbb Nyilván emellett én is elvinném kozmetikushoz (ő is adhat tanácsot), ha olyan a helyzet, akkor bőrgyógyászhoz.

szept. 27. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Én mondtam neki hogy nyugodtan lefestheti a kerítést, de előtte használjon alapozót. Ez még nyár elején volt, a kerítésünk azóta is festetlen!🤣
dec. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!