Hány évesen engednétek a gyereketeknek hogy alapozót használjon?
12-13 évesen néha használt, engedtem, nagyon csúnya volt a bőre.
(Tudjuk, tudjuk, az nem megoldás... De, arra tökéletes megoldás, hogyha valami alkalomra ment, elfedje, azon kívül meg kezelve volt.)
Most 15 lesz, még van akné, de sokkal kevesebb már, jóval szebb lett a helyzet.
Időnként most is használ alapozót.
Én 14 évesen használtam, akkor jelentek meg a pattanások, nagy önbizalmat adott, hogy el tudtam fedni (jártam mellette kozmetikushoz és azért nem volt vészes a helyzet, de kamaszkorban már 2-3 pattit is tragikusnak lát az ember).
Aztán kb. 16 éves koromban el is hagytam, ha kijött egy-egy pattanás, arra korrektort raktam, de ennyi.
Ma már annyiféle alapozó van, ami nem tömíti el a pórusokat, vagy ott vannak a Bb- és CC krémek is.
Amikortól ő úgy érezné, hogy a bőre miatt nem érzi jól magát a bőrében (szó szerint), akkor engedném, sőt, együt utánanéznénk, neki melyik termék a legmegfelelőbb Nyilván emellett én is elvinném kozmetikushoz (ő is adhat tanácsot), ha olyan a helyzet, akkor bőrgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!