Hány évesen engednétek el a gyereketeket hogy a barátjával/ barátnőjével legyen?
14-15 évesen már úgy is megoldják.
Ha lesz gyerekem, akkor 14-15 évesek okés a dolog részemről, de korábban azért ne.
12-14 éves korban már normális, hogy egyidősekkel barátkozik a gyerek
Inkább arra kellene fektetni a hangsúlyt, hogy ne 20-30-40-50 éves palik haverkodjanak a kisfiaddal / kislányoddal
Fiút a haverjaival 12-13. Lányt a barátnőivel szintén mondjuk helyfüggő is, közeli moziba igen, házibuliba háát...
Ha úgy érted a kérdést, hogy randizni, hát hidd el a fiúk 14-15 évesen megoldják és nem is szólnak, a lányok változó, ők jobban elmondják, bizalmasabbak, de itt is számít, hogy te mennyire bízol meg benne. Alapvetően a lányokat jobban féltik, de van is miért, persze az is igaz, hogy érettebbek, komolyabbak mint a fiúk, de vannak egyedi különbségek.
A fiaim nyolcadikos korukban mentek először saját buliba, a lányom csak középsuliban kezdte.
Mire mondtam nemet? A lányom mikor 12 volt kitalálták a barátnőivel, hogy bemennek busszal a közeli városba mozizni és csak késő este jönnének haza... Hàt erre nemet mondtam, nem is próbálkoztak egy jó darabig.
Lányok mióta érettebbek, mint a fiúk?
Mert mindenki ezt mondja, én csak az ellenkezőjét látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!