Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megmondanátok,szólnátok vagy...

Megmondanátok,szólnátok vagy szóltatok a gyereketeknek azért hogy meghízott? Ha igen, hogyan lehet ezt közölni velük?

Figyelt kérdés
Akár fiatalabb akár később, felnőtt korban

nov. 12. 14:23
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Persze, szólnék.
nov. 12. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Fiatalabb korban, amíg én vagyok a felelős az étkezéséért valószínűleg nem szólnék, hanem egészségesebb ételeket főznék, egészséges nasikat adnék neki, szabadidőben közös programként sportolási tevékenységekre vinném, csinálnám vele. Kamasz, tini korban óvatosan kezelném, hogy ne alakuljon ki valamilyen komplexus nála, ne essen át a ló túloldalára. Felnőtt korban, kialakult személyiségű embernél már szólnék neki, amikor nálam étkezik akkor is odafigyelnék hogy ne hízlaló, egészségtelen kajával tömjem.
nov. 12. 14:35
 3/10 anonim ***** válasza:
47%

Inkább azt kerdeznem meg, hogy érzi magát, esetleg van e valami problemaja, ami miatt az evesbe menekul, vagy szimplan ez nala egy ilyen időszak, nem egyből pellengerre allitom, hogy meghiztal hulyegyerek.

En is meghiztam, ahogy kikerultem a csaladi hazbol, pedig ugyanúgy fozok magamra, de mig otthon eltem egy kanal fagyit nem mertem enni, es 0 onbizalmam volt. Most hogy hiztam kicsit, sokkal jobban erzem magam a boromben, altalaban heti tobb edzesre jarok, es itthon is mobilizacios gyakorlatokat vegzek + nyujtok...

Lehet a gyereked is kicsit erosebben érzi jól magát. Ha amellett mozog, meg látod hogy nem folyamatosan szar kajat zabal, hanem odafigyel, csak mondjuk tobbet eszik, de jobban megtartja a sulyat, akkor nem szolnek neki.

nov. 12. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Hát azért kérdés mi a meghízás.

Láttam olyat ahol a csontsivány lány végre normálisan nézett ki, az anyja meg lecseszte, hogy hízik, mert egy lánynak 50 kg alatt kell lennie.

nov. 12. 17:13
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem ertem a kerdest, en nevelem, en veszem az etelt, nem veszek szemetet, feldolgozott elelmiszert, vagohidi hulladekot. Nalunk szin hus / hal, es zoldseg van. Ettol nem fog meghizni. Es sportolni jar.
nov. 12. 18:02
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Minek közölni vele, van szeme, van tükör, nyilván látja. Azt kérdezd meg, hogyan segíthetsz
nov. 12. 19:40
 7/10 anonim ***** válasza:
45%

Van tükör, van szeme, nyilván látja.

Mi a fnak ezt mondogatni?

nov. 12. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit értünk meghízás alatt? Mert anyám már akkor hisztizett, hogy túl sokat eszek, mikor 56 kiló voltam a 168 centimhez, mondván "ő 53 kilósan szült engem".

Ja, ő mondjuk 158 centi :D

nov. 14. 13:50
 9/10 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk elég gáz, hogy a gyereket okolod, mikor te tehetsz róla, hiszen te adsz neki enni :D és engeded, hogy nassoljon ;)
nov. 14. 13:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne cseszegesd, hanem adj neki normális ételeket...
nov. 17. 08:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!