Megmondanátok,szólnátok vagy szóltatok a gyereketeknek azért hogy meghízott? Ha igen, hogyan lehet ezt közölni velük?
Inkább azt kerdeznem meg, hogy érzi magát, esetleg van e valami problemaja, ami miatt az evesbe menekul, vagy szimplan ez nala egy ilyen időszak, nem egyből pellengerre allitom, hogy meghiztal hulyegyerek.
En is meghiztam, ahogy kikerultem a csaladi hazbol, pedig ugyanúgy fozok magamra, de mig otthon eltem egy kanal fagyit nem mertem enni, es 0 onbizalmam volt. Most hogy hiztam kicsit, sokkal jobban erzem magam a boromben, altalaban heti tobb edzesre jarok, es itthon is mobilizacios gyakorlatokat vegzek + nyujtok...
Lehet a gyereked is kicsit erosebben érzi jól magát. Ha amellett mozog, meg látod hogy nem folyamatosan szar kajat zabal, hanem odafigyel, csak mondjuk tobbet eszik, de jobban megtartja a sulyat, akkor nem szolnek neki.
Hát azért kérdés mi a meghízás.
Láttam olyat ahol a csontsivány lány végre normálisan nézett ki, az anyja meg lecseszte, hogy hízik, mert egy lánynak 50 kg alatt kell lennie.
Van tükör, van szeme, nyilván látja.
Mi a fnak ezt mondogatni?
Mit értünk meghízás alatt? Mert anyám már akkor hisztizett, hogy túl sokat eszek, mikor 56 kiló voltam a 168 centimhez, mondván "ő 53 kilósan szült engem".
Ja, ő mondjuk 158 centi :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!