Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan fogadjátok el, hogy...

Hogyan fogadjátok el, hogy szőrösödik a gyereketek? Most a gátlásos gyerekekre gondolok. És ők hogyan fogadják el főleg a szülők előtt? Fel merik vállalni?

Figyelt kérdés
szept. 4. 19:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%
A 8.5 éves lányom full szőrös. A lába és a háta fekete,de nem sötét szőrrel borított. Szerintem még nem vette észre. Vagy legalábbis nem zavarja még.
szept. 4. 19:51
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Ezt a szülőnek kellene megtanítani a gyerekkel. A gátlást, szégyent a szülő neveli a gyerekbe, valamint a környezet. De ha a környezet a gáz, akkor a szülőnek kutya kötelessége eszközöket szerezni, hogy megoldja.
szept. 4. 19:52
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
ahol a szülőnek ezt el kell fogadni, ott a gyerekbe erre az időre már olyan szintű gátlásosságot nevelt bele, hohy tragédia :(
szept. 4. 19:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
1# off, de hogy lehet fekete, de nem sötét? :D
szept. 4. 20:33
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
4. Szerintem nem sűrűt akart írni… megragadtad a lényeget. 😅
szept. 4. 20:36
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
5# hát de tényleg nem értettem, nekem ez így nem volt egyértelmű, hogy ezt szerette volna írni. 🤷
szept. 4. 20:38
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem a kérdező perverz, aki a kamaszodó gyerekek iránt érez vonzalmat és ezzel kapcsolatos intim dolgokat akar kiszedni a válaszolókból.
szept. 4. 20:48
 8/14 anonim ***** válasza:
64%

4!

Hogy írjam le? Sötét szőr,tehát nem szőke. De nem is fekete, kint a felnőtté.

Világosbarna és sötétbarna közt valahol.

Tehát sötét,de nem erős szőr. Szinte mint a pihe. De nem a láthatatlan szőke fajta.

szept. 4. 22:06
 9/14 anonim ***** válasza:
61%

Gondolom fehér a gyerek bőre és jobban látszik rajta a barna.

Tök normális, a gátlást nem tudja a szülő belenevelni, ha a környezet pozitív visszajelzést ad(mint pl nálunk a fogaimra senki sem szólt be soha, mert másoknak is rondák voltak és ebben nőttünk fel, hogy mindenki foga más valahogy, hiába mondták a szüleim, akik jó korán adtak is rám fogszabályzót, meg vicceltek is vele, meg beszóltak, hogy az ovis ujjszopástól ilyen, jó sokszor), viszont ha a környezet negatívan nyilatkozik(a vörös hajam, amit pl szüleim dicsértek folyton), akkor bizony lesz szégyen. Amúgyis a szülők beszólnak sokmindenre(rendetlenség, öltözködés, viselkedés), a gyerekről egy idő után lepattan, a környezet viszont csak bizonyos dolgokra reagál, adhat ellentétes visszajelzést, az fontosabb, jobban megmarad.. nem kellene a szüleid okolni 2es, ha meg is maradt, csak nálad, és azért, mert te kicsit más lehetsz.

szept. 5. 05:32
 10/14 anonim ***** válasza:
73%
8# de olvasd vissza, mit írtál az egyes valaszban
szept. 5. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!