Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan fogadjátok el, hogy...

Hogyan fogadjátok el, hogy szőrösödik a gyereketek? Most a gátlásos gyerekekre gondolok. És ők hogyan fogadják el főleg a szülők előtt? Fel merik vállalni?

Figyelt kérdés
szept. 4. 19:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell feldolgoznom, hiszen teelrmészetes. Az ő teste, az ő lelke, sokat szoktunk beszélgetni arról, hogy ez természetes és pici kora óta látja, hogy én pl. gyantázom a lábam, vagy hogy én gyantázom az apja vállát, mert őt pl. az zavarta mindig is. Szóval nálunk a szőr nem tabu, van. Ha zavarja, tudja, hogy van rá megoldás, szól és teszünk ellene. Már kiskamasz, mostmár nem is próbálnám lebeszélni róla, ha az ő lelkének ez kell.

Egyébként ahova járok gyanta szalonba, ott rendszeresen vannak anya-lánya párosok szintén kiskamasszal. Nekem mindig szívet melengető példa. Nekem titkolnom kellett anno gyerekként, hogy mondjuk borotválom a lábam, nem tanította meg senki mit hogy csináljak, mindig csak legyintettek, hogy jól van az úgy. Én nem akarom ezt így.

szept. 5. 07:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem fehér a bőre. Enyhén napbarna.
szept. 5. 08:44
 13/14 A kérdező kommentje:

egyébként fiúról van szó nem lányról

nekik sokkal nehezebb feldolgozni a dolgot hiszen látványosabb

szept. 5. 17:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát én is akkor lettem szégyellősebb. f
szept. 5. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!