Hogyan fogadjátok a kéretlen tanácsokat?
Mindenhol van ilyen.
A kéretlen tanácsokat meghallgatom és szevasz.
Azt csinálom amit szerintem jó.
A FB sztori meg nálam kiveri a biztosítékot.
Vagy leszedi vagy nem jön be többet az ajtón.
Nem használom, nem szeretem,nem érdekel ki mit csinál ott,de engedély nélkül senkit ne tegyen fel.
Meghallgatás, aztán úgy csinálom, ahogy én jónak gondolom.
Süt a gyűlölet belőled a nő felé, szerencsétlen soha az életben semmi jót nem tudna tenni, te mindenbe bele kötnél
Én nem hallgatom meg. Megkérdezem, hogy nahát a melegvizet is te találtad fel? Miből gondoltad, hogy ennyire hülye vagyok, magyarázd el kérlek. És akkor jön a nem azért mondtam, nem úgy gondoltam, csak segíteni akartam.
A facebook kép nekem viszont az alja. Jelentsd a facebookon a képet és a következő alkalommal amikor jönnek, kérd meg, hogy kapcsolja ki a telefonját, mert nem bíztok meg benne. Ha idiótán viselkedik, idiótának kell kezelni.
Köszönöm a válaszokat és a hasznos tanácsokat . :)
Ezek után nem is csoda ha süt a gyűlölet belőlem . Mióta ismerem ilyen , sokat elnéztem neki . Kipofázott a hátam mögött nem egyszer. ( Sosem laktunk együtt amúgy ) Fél éve ismertem és már úgy mutatott be ha idegen helyen voltunk hogy a lánya vagyok . Az én anyukám meghalt . Nem akarta elfogadni hogy nem jöhet be a szülészetre látogatni a korona miatt csak egy ember jöhettet be és egyértelmű hogy az az apa . Ő volt az egyetlen aki nem akarta elfogadni ezt
" Majd kikönyörgi megmondja hogy a lánya szült "
Volt egykét levelem ami apámékhoz ment és hiába kértem mindig felbontotta és elolvasta. ( A saját lányáét nem olvassa el , nem fényképezgeti " mert nem szereti ha fotózzák " velem mégis mindent megcsinált kérésem ellenére . Szemet hunytam felette . Viszont a gyerekemet nem fogom hagyni . Ezt hosszú távon ki a f*szom viselné el ? Te igen ötös? Kíváncsi lennék te mit éreznél a helyemben .
Az kimaradt fél évvel azelőtt halt meg anyukám hogy bekerült a családba a nő.
Apámék elváltak mikor kicsi voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!