Ti milyen kéretlen tanácsokat kaptatok?
Még az elején vagyok csak, de anyám már most nyaggat azzal, hogy X kórházban szüljek. És tudom, hogy ez még csak a kezdet.
De úgy vagyok vele, hogy a végső szó úgyis a miénk, mindenki mondjon, amit akar.
Terhes vagyok.12éves korom óta nem eszek húst.Ezért àlkandóan kaptam a kedves tanácsokat.Meg úgy az étkezésemmel kapcsolatban.80kilóval indultam hozzáteszem 183cm magas vagyok szóval nem gurulok,de megkaptam mekkora bálna leszek,stb.
Most az a "téma" miért vettem babakocsit ilyen korán,miért ilyet,stb.Megkaptam már azt is hogy nekem miért nem felel meg a turkàlós ruha minek veszek újst.Szóval tök mindegy miröl van szó állandóan valamibe belekötnek.Èn elküldöm ha kell a családom is melegebb éghajlatra.Nem érdekel!Úgy csinálom ahogy szeretném és ahogy nekünk jó.Senkinen semmi köze ehhez...
Anyósomtól többek között azt, hogy ne írassak fel az irdatlan felfázásomra semmit, ott a kamillatea meg a sok ivás, mert az antibiotikum árt a babának. (Akkor még csak embriónk volt és egyébként ugye olyat írnak fel, ami nem árt).
És, hogy a vetélés után ne vizsgáltassuk ki magunkat, mert azzal ártunk a következő babának.
És azt, hogy nem szabad eljárni a havi uh-ra, a második terhességgel, mert árt a babának az ultrahang.
Idegenekből egy esetre emlékszem. IV.ker. Okmányiroda, lakcímkártyát csináltattunk. Ügyintéző: ne simogassa a hasát, mert megszül. Ez volt az egyetlen mondata, amit hozzám intézett:D
Kolléganő: mikor a 35. héten home office-ba kerültem: Még most kellene pedig mozgékonynak lenni, mert aztán otthon fetrengsz majd, mint egy bálna. :D
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!