Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit szólnátok /...

Szülők! Mit szólnátok / Hogyan reagálnátok, ha kinyitnátok a tizenéves gyereketek ruhásszekrényét és ott nőne egy marijuana palánta növesztőlámpa alatt?

Figyelt kérdés

nov. 9. 00:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
30%
Elgondolkodnék, hogy juthatott ide, mit rontottam el, milyen életkörülményeket és érzelmi hátteret biztosítottam neki, amiből egy bűnöző nő ki?! Normális családi háttérrel és kellő odafigyeléssel nem csinál ilyet egy kamasz.
nov. 9. 00:45
 2/27 anonim ***** válasza:
85%
Azt gondolnám: "big biznis here" 😅
nov. 9. 00:50
 3/27 anonim ***** válasza:
85%
1-es, egy kamasz pont az ellenkezőjét próbája csinálni annak, mint amire nevelték. Teljesen normális, ha ilyenkor lázadnak, és hülyeségeket csinálnak. Persze nem kell mindent rájuk hagyni, de a kamaszkori hülyeség épp olyan életkori sajátosság, mint a dackorszak. Pár évig tart, túl kell élni.
nov. 9. 05:13
 4/27 anonim ***** válasza:
88%
Megkérném, hogy csináljon egy jó cigit 😅
nov. 9. 07:34
 5/27 anonim ***** válasza:
92%
Nem örülnék, mert nagyon sok áramot fogyaszt az a lámpa, ráadásul folyamatosan mennie kell, a végeredmény meg nem biztos, hogy jó lesz.
nov. 9. 09:29
 6/27 anonim ***** válasza:
36%
Szobafogság, teljes kontroll, katonai iskola kilátásba helyezése.
nov. 9. 10:11
 7/27 anonim ***** válasza:
60%
Inkább mint hogy valami fene tudja honnan kezelt kevert befujt szart vegyen. Illetve én felnőtt vagyok és ènis próbáltam kamaszként nem jött be de növényt a mai napig szívesen tartanék vagy szereznék mivel imádom a növényeket. És nem a termésért, egyszerű kísérlet növényszeretet.
nov. 9. 12:08
 8/27 anonim ***** válasza:
75%

Biztos nem eladásra neveli csak magának.

Szálljon bele a villanyszámlába.

Csak otthon szívhatja el.

Nincs átadás senkinek, még havernak sem.

Legalább tanul egy kis növénytermesztést, sikerélménye lesz ha saját maga által nevelt és szüretelt füvet szívhatja.

nov. 9. 13:47
 9/27 anonim ***** válasza:
15%
Remélem az itt válaszolók többsége nem nevel gyereket. Vagy ha igen, hát a börtönökben is kell éljen valaki 10 év múlva.
nov. 9. 13:57
 10/27 anonim ***** válasza:
63%

Egytemistaként a barátnőmnek is volt egy kis növénye, bár az csak simán az ablakban volt.

A kérdésre válaszolva, annak nem örülnék, hogy ott növesztgeti a lámpa alatt, rohadt sokat fogyaszt. Meg egyáltalán annak sem örülnék, hogy olyan hülye a gyerekem hogy nem gondolja végig hogy a szekrény nem a legjobb rejtekhely.

Amúgy az sem mindegy, hogy hány éves. Mert azért egy 12 évest nagyon lecsesznék. Egy 16 évest max kiröhögnék. De magával a fűvel nincs bajom, ugyanez lenne a reakcióm ha mondjuk egy üveg vodkát találnék. Igazából jobb is mintha piálna, legalább nem lesz másnapos. Szóval nem fogok falnak menni hogy jaj szív a gyerekem. Mármint én is voltam kamasz. Mindenki szívott néha, pedig nem bűnözői körökben mozogtam, hanem középosztálybeli eltés gyerekek között. Volt hogy még az egyetemi oktató is tépett velünk. Katonai iskola meg börtön egy kis fűért, na ne már. Nekem van gyerekem, és emlékszem is milyen volt mikor én voltam gyerek. Aki azt hiszi hogy a fű ma nem egy mindennapos dolog jó családi hátterű, jó tanuló fiataloknál is, az valamit nagyon benéz.

nov. 9. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!