Szülők! Mit szólnátok / Hogyan reagálnátok, ha kinyitnátok a tizenéves gyereketek ruhásszekrényét és ott nőne egy marijuana palánta növesztőlámpa alatt?
Biztos nem eladásra neveli csak magának.
Szálljon bele a villanyszámlába.
Csak otthon szívhatja el.
Nincs átadás senkinek, még havernak sem.
Legalább tanul egy kis növénytermesztést, sikerélménye lesz ha saját maga által nevelt és szüretelt füvet szívhatja.
Egytemistaként a barátnőmnek is volt egy kis növénye, bár az csak simán az ablakban volt.
A kérdésre válaszolva, annak nem örülnék, hogy ott növesztgeti a lámpa alatt, rohadt sokat fogyaszt. Meg egyáltalán annak sem örülnék, hogy olyan hülye a gyerekem hogy nem gondolja végig hogy a szekrény nem a legjobb rejtekhely.
Amúgy az sem mindegy, hogy hány éves. Mert azért egy 12 évest nagyon lecsesznék. Egy 16 évest max kiröhögnék. De magával a fűvel nincs bajom, ugyanez lenne a reakcióm ha mondjuk egy üveg vodkát találnék. Igazából jobb is mintha piálna, legalább nem lesz másnapos. Szóval nem fogok falnak menni hogy jaj szív a gyerekem. Mármint én is voltam kamasz. Mindenki szívott néha, pedig nem bűnözői körökben mozogtam, hanem középosztálybeli eltés gyerekek között. Volt hogy még az egyetemi oktató is tépett velünk. Katonai iskola meg börtön egy kis fűért, na ne már. Nekem van gyerekem, és emlékszem is milyen volt mikor én voltam gyerek. Aki azt hiszi hogy a fű ma nem egy mindennapos dolog jó családi hátterű, jó tanuló fiataloknál is, az valamit nagyon benéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!