Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit szólnátok /...

Szülők! Mit szólnátok / Hogyan reagálnátok, ha kinyitnátok a tizenéves gyereketek ruhásszekrényét és ott nőne egy marijuana palánta növesztőlámpa alatt?

Figyelt kérdés

nov. 9. 00:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
én amúgy elsőre krvára elkezdenék röhögni, aztán később lehet azért megpróbálnám kihúzni belőle, hogy ez meg mégis honnan jött? én is csináltam baromságokat kamaszként, az én anyám is, ember lett mindannyiunkból, de azt azért remélném, hogy őszintén válaszol, legalább tudjam hogy nevetni kell vagy ősz hajszálakat növeszteni
nov. 11. 23:41
 22/27 anonim ***** válasza:
Ha a növény nincs beoltva, akkor bizony nem lesz belőle semmi termés (ergo semmi "elszívható") szóval én csak röhögnék egyet és ennyi.
nov. 12. 02:09
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Látszik akik ide írtak, azoknak nincs gyerekük vagy még a kérdést sem vették komolyan, csak akkor minek válaszolnak az ilyenek. Vagy ha igen, jó buták.

Ha én gyerekemnél tapasztalnám ezt, akkor megsemmisíteném a palántát. Utána elbeszélgetnék a gyerekkel, majd pszichológushoz is elvinném. Továbbá elvinném egy börtön látogatásba és egy drog rehab intézetbe is, hogy lássa milyen jövő várhat rá, ha ezzel foglalkozik. Ha meg nagykorúként csinálná, akkor valszeg kiraknám a szűrét otthonról és levenném róla a kezemet.

nov. 12. 18:03
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Elmennék a fül-orr-gégészetre kideríteni, hogy mi baj lehet a szaglásommal ami miatt nem vettem észre a szagát korábban.

:D

Van róla fogalmad milyen erős szaga van zárt térben egy ilyen növénynek?

nov. 19. 18:25
 25/27 anonim ***** válasza:
24%
#24 Ha nincs termése, akkor semmi extra szaga sincsen.
nov. 19. 20:06
 26/27 anonim ***** válasza:
Azt te csak hiszed. 3-4 leveles palántának már van szaga.
nov. 19. 20:36
 27/27 anonim ***** válasza:
24%
#26 De, nagyon jól tudom... 😉
nov. 19. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!