Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit szólnátok /...

Szülők! Mit szólnátok / Hogyan reagálnátok, ha kinyitnátok a tizenéves gyereketek ruhásszekrényét és ott nőne egy marijuana palánta növesztőlámpa alatt?

Figyelt kérdés

nov. 9. 00:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%
Ismerősöm csak készített magának egy spanglit növényi származékból, amit állítólag úgy szedett valahol. Az anyja ráhívta a rendőröket.
nov. 9. 15:16
 12/27 anonim ***** válasza:
57%
A 8-as válasszal teljesen egyetértek.
nov. 9. 16:00
 13/27 anonim ***** válasza:
8%
Biztos buntetes lenne !!!Miért mit kéne tenni?Megbabusgatni?
nov. 9. 16:06
 14/27 anonim ***** válasza:
75%

"Remélem az itt válaszolók többsége nem nevel gyereket. Vagy ha igen, hát a börtönökben is kell éljen valaki 10 év múlva."

Én neveltem kamaszt. Ahol mi élünk, legális a marihuána, persze csak nagykorúaknak. A lányom 16 éves kora körül kipróbálta a barátnőivel kétszer. Nem igazán tetszett neki, úgyhogy azóta sem él vele. Egyébként örülök, hogy elmondta. Ami a jövőjét illeti, mindig is kitűnő tanuló volt, 9 egyetemi ösztöndíjat nyert el, és tudományos területen tanul. Szóval remélem nem lesz bűnöző a kamaszkori kiváncsisága miatt.

nov. 10. 00:52
 15/27 anonim ***** válasza:
54%
Újabb kérdés, amiért jobb gyerekmentesnek lenni. 😬
nov. 10. 10:40
 16/27 anonim ***** válasza:
38%
Hát nem tudom, ti milyen körökben mozogtak, de nálunk nem mindennapos a drofogyasztás, sőt 37 éves létemre soha nem próbáltam ki a füvet. A 44 éves férjem sem, sőt a családunkban senki. Lehet mi vagyunk a ritka kivétel,de nálunk ez természetes, hogy nem élünk vele.
nov. 10. 11:52
 17/27 anonim ***** válasza:
29%
Hát akkor készülj, hogy a sárga földig le fognak pontozni. :(
nov. 10. 11:56
 18/27 anonim ***** válasza:
55%
Azért azt vedd figyelembe hogy a soha nem próbáltam és a mindennapos között is van még egy csomó használati mód.
nov. 10. 11:58
 19/27 anonim ***** válasza:
35%
Nyugodtan pontozzanak le, mert nem vagyok droghasználó.
nov. 10. 13:15
 20/27 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom akkor alkoholt,nikotint és gyógyszert sem fogyasztottál soha életedben.
nov. 10. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!