Szülők! Mit szólnátok / Hogyan reagálnátok, ha kinyitnátok a tizenéves gyereketek ruhásszekrényét és ott nőne egy marijuana palánta növesztőlámpa alatt?
Figyelt kérdés
nov. 9. 00:24
11/27 anonim válasza:
Ismerősöm csak készített magának egy spanglit növényi származékból, amit állítólag úgy szedett valahol. Az anyja ráhívta a rendőröket.
12/27 anonim válasza:
A 8-as válasszal teljesen egyetértek.
13/27 anonim válasza:
Biztos buntetes lenne !!!Miért mit kéne tenni?Megbabusgatni?
14/27 anonim válasza:
"Remélem az itt válaszolók többsége nem nevel gyereket. Vagy ha igen, hát a börtönökben is kell éljen valaki 10 év múlva."
Én neveltem kamaszt. Ahol mi élünk, legális a marihuána, persze csak nagykorúaknak. A lányom 16 éves kora körül kipróbálta a barátnőivel kétszer. Nem igazán tetszett neki, úgyhogy azóta sem él vele. Egyébként örülök, hogy elmondta. Ami a jövőjét illeti, mindig is kitűnő tanuló volt, 9 egyetemi ösztöndíjat nyert el, és tudományos területen tanul. Szóval remélem nem lesz bűnöző a kamaszkori kiváncsisága miatt.
15/27 anonim válasza:
Újabb kérdés, amiért jobb gyerekmentesnek lenni. 😬
16/27 anonim válasza:
Hát nem tudom, ti milyen körökben mozogtak, de nálunk nem mindennapos a drofogyasztás, sőt 37 éves létemre soha nem próbáltam ki a füvet. A 44 éves férjem sem, sőt a családunkban senki. Lehet mi vagyunk a ritka kivétel,de nálunk ez természetes, hogy nem élünk vele.
17/27 anonim válasza:
Hát akkor készülj, hogy a sárga földig le fognak pontozni. :(
18/27 anonim válasza:
Azért azt vedd figyelembe hogy a soha nem próbáltam és a mindennapos között is van még egy csomó használati mód.
19/27 anonim válasza:
Nyugodtan pontozzanak le, mert nem vagyok droghasználó.
20/27 anonim válasza:
Gondolom akkor alkoholt,nikotint és gyógyszert sem fogyasztottál soha életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!