Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezért meglehet sértődni?

Ezért meglehet sértődni?

Figyelt kérdés
A családban 5 nagyon közeli kamasz/gyermek van.A bátjám gyermeke már elmúlt 18 éves.Abban az évben mikor töltötte nagyobb értékben köszöntöttük fel,de karácsonyra már ajándékot nem kapott.Mi nem ajándékozunk egymásnak csak a gyerekek kapnak.Nos ebben az évben párom részéről ketten is töltötték/töltik a 18-at és ők is nagyobb értéket kaptak/kapnak mint eddig de karácsonyt már itt sem szeretnék tartani.Nos mikor ezt közöltem láthatóan nem tetszett a dolog mint a kamaszoknak mint a szülőknek.Márpedig én kivételt nemfogok tenni.
nov. 27. 10:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
9%

Nekem nem az fura, hogy 18 vagy nem, felnőtt vagy nem.

Az a fura, hogy bekerülsz egy családba, ahol szokások vannak, és felül akarod írni.

nov. 27. 22:28
 22/28 anonim ***** válasza:
8%

Én ilyen emberrel mint a kerdezo nem tartanam a kapcsolatot. 18 eves elmult azt jelenti, hogy rogton dolgozni fog? Eltartja magat?

18 evesen sok helyen meg 11-12 osztalyosak, ugyan ugy gyerekek..

nov. 27. 23:46
 23/28 anonim ***** válasza:
8%
Amíg nem dolgozik és él külön addig gyerek.
nov. 28. 00:47
 24/28 anonim ***** válasza:

23# Nem saját gyerekről van szó!

Most akkor ha 24 éves koráig egyetemre jár, akkor addig adjon a kérdező ajándékot a rokon gyereknek, mert még nem dolgozik és elvárja?

Leírta, hogy 18. szülinapra adott nagyobb értékű ajándékot, miért nem lehet tudomásul venni, hogy a nagynéni/nagybácsi nem akar továbbiakban ajándékozni?

Lesülne a bőr a képemről, ha ez miatt megsértődnék.

nov. 28. 08:56
 25/28 anonim ***** válasza:
Nálunkn így szokás és ezek szerint náluk is.
nov. 28. 08:58
 26/28 anonim ***** válasza:
24 de akkor a sajátnak se vegyen ha 18 éves felnőtt...sőt, dobja is ki a felnőttet. Aztán meg csodálkozzon hogy elsorvad egyedül valami világ végi elfekvőben.
nov. 29. 07:03
 27/28 anonim ***** válasza:

26# Miért nem vegyen a sajátnak?

A sajátot ő vállalta, a rokon gyereknek meg vegyen élete végéig nyugodtan ajándékot a saját szülője!

Már bocsi, én kettőt szültem, mert annyit tudok rendesen felnevelni, a tesóm három gyerekét miért kellene akár 20-25 éves koráig ajándékoznom? Én sem várom el fordítva és a gyerekem sem.

nov. 29. 07:31
 28/28 anonim ***** válasza:

27, mert felnőttnek nem ajándékoznak. Gondolom ő se kap se a férjétől se a gyerekeitől, és ő se adjon nekik. Hiszen felnőttek, nem kell nekik a meglepetés.

De értem én Bödönke 80 évesen is mamai pici babája lesz, a többi meg 18 évesen húzzon a búsba.

nov. 29. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!