Ezért meglehet sértődni?
Nekem nem az fura, hogy 18 vagy nem, felnőtt vagy nem.
Az a fura, hogy bekerülsz egy családba, ahol szokások vannak, és felül akarod írni.
Én ilyen emberrel mint a kerdezo nem tartanam a kapcsolatot. 18 eves elmult azt jelenti, hogy rogton dolgozni fog? Eltartja magat?
18 evesen sok helyen meg 11-12 osztalyosak, ugyan ugy gyerekek..
23# Nem saját gyerekről van szó!
Most akkor ha 24 éves koráig egyetemre jár, akkor addig adjon a kérdező ajándékot a rokon gyereknek, mert még nem dolgozik és elvárja?
Leírta, hogy 18. szülinapra adott nagyobb értékű ajándékot, miért nem lehet tudomásul venni, hogy a nagynéni/nagybácsi nem akar továbbiakban ajándékozni?
Lesülne a bőr a képemről, ha ez miatt megsértődnék.
26# Miért nem vegyen a sajátnak?
A sajátot ő vállalta, a rokon gyereknek meg vegyen élete végéig nyugodtan ajándékot a saját szülője!
Már bocsi, én kettőt szültem, mert annyit tudok rendesen felnevelni, a tesóm három gyerekét miért kellene akár 20-25 éves koráig ajándékoznom? Én sem várom el fordítva és a gyerekem sem.
27, mert felnőttnek nem ajándékoznak. Gondolom ő se kap se a férjétől se a gyerekeitől, és ő se adjon nekik. Hiszen felnőttek, nem kell nekik a meglepetés.
De értem én Bödönke 80 évesen is mamai pici babája lesz, a többi meg 18 évesen húzzon a búsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!