Sokan miért sértődnek meg ha szólsz nekik hogy ide nem illik a gyereket fotóját posztolni?
Vannak ilyen szülők akiknek csak ebből áll az élet, és fel nem fogható számukra hogy másnak miért nem jó ez.
Persze lehozós , ha már túltolják,de sajnos nem szólhat bele az ember mert személyes támadásnak veszik.
#2folyt.
Így próbálnak pozitív ingert/ megerősítést nyerni, viszont tudat alatt ( olykor tudatosan)
Ezért sem érdemes szóvá tenni.
Majd rájön, ha rossz helyen jön be szembe vele az a kép , vagy maga a gyerek unja meg ha már felfogja
Én is találkoztam már ilyennel. Engedd el. Ezzel próbál több like-ot gyűjteni, önmagát igazolni, stb. Idegen ember felszólítására úgysem fogják abbahagyni.
Nekem is van gyerekem, akit imádok és cuki, de nem osztanám meg a képét több tízezres csoportokban, vad idegen emberek előtt, mert minek.
Nekem is van egy ilyen ismerősöm. 4 gyereke vam és abból a legkisebbet mindenhova feltölti. Ha mondjuk a helyi csoportban keres pl. gázszerelőt akkor lefotózza a radiátor mellett a gyereket csak lássák, hogy ott van a gyerek. Múltkor valaki kérdezte az oldalon, hogy nyitvan van - e a játszótér és rögtön 70(!) képet töltött fel, hogy igen nyitva van és tegnap voltak is kinn.
Kicsit fura de ő tudja.
Azért sértődnek meg, mert az ilyen szülők semmi mást nem tudnak felmutatni.
Pár hete egy +18-as csoportban egy anyuka felrakott vagy 20 képet a gyerekéről. Az adminok törölték, erre anyuka írt egy posztot, hogy a gyerekei az élete értelmei, ezt mindenkinek tiszteletben kell tartani, büszke rájuk és ezt mindenkivel tudatni akarja.
Akkor áruld el, hogy miért osztják meg a gyerekek képeit ott, ahol semmi keresnivalója.
És nem, nem unom. Úgy gondolom, hogy aki semmi mást nem csinál, mint telepakolja a netet a gyerek képeivel, bizonyítványával, az első lépéseivel, bilizésével 🤮 stb, azok azért csinálják, mert semmi más nincs az életükben. Tehát az egyetlen elért "teljesítményével" próbál figyelmet generálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!