Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednètek a majdnem 14...

Megengednètek a majdnem 14 èves lànyotoknak a köldök piercinget?

Figyelt kérdés

Van időpont foglalva.

Èn nem vagyok ellene, de azèrt kívàncsi lennèk a vèlenènyekre.

A lanyomnak csak fülbevalója van. Ez lesz az első, remèljük utolsó piercing.

Most 167 centi magas, màr 1 ève nem nőtt, szerintem nem lesz gond, hogy nyúlni fog a bőr.

okt. 3. 12:51
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis megengeded neki, ezen nincs mit aludni. 😂🤷🏼‍♀️
okt. 3. 20:33
 42/49 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen típusú testmodositasok nem divatfuggoek egyáltalán.
okt. 3. 21:16
 43/49 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem itt te vagy a lány
okt. 3. 22:10
 44/49 anonim ***** válasza:
30%

Az enyém most lesz 15, és a nyáron engedtem, hogy megcsináltassa, el is kísértem.

Van fülbevalója, 1-1 piercing fent a fülében, van a szemöldökében és az orrában, ez mind az idén lett.

Nem ebből fogok ügyet csinálni, az egyetlen kikötés, hogy tesiórán, gyakorlaton le legyen ragasztva, + azon kívül kezelje, mert hiperérzékeny mindenre.

Tetoválás?

Van egy terve nyár óta.

Mivel jövőre 16 lesz, abban egyeztünk, ha addigra is (bő 1 év után) még mindig akarja azt a mintát, akkor a 16.születésnapjára megkapja, ott leszek vele.

A haját is festjük. Egyedül amire nemet mondtam, a színes hajfestékek, mert azok igen hamar kopnak, és akkor elég ocsmányul tud kinézni. De ezen még gondolkodom. Jelenleg szőke, abba akarna rózsaszínt.

Teljesen fölöslegesnek látom tiltani ezeket a dolgokat, hogy aztán a zsebpénzéből valami ócska helyen oldja meg a hátam mögött.

Minden ilyet megbeszéltünk/megbeszélünk, és valószínűleg ezután sem lesz másképp.

(És inkább 10 piercing, mint dugiba cigizni, piálni, ne adj Isten, drogozni, vagy hogy ne tudjam, hol van, mert átb@$z, stb. Ezekre szerencsére nincs is késztetése.)

okt. 4. 04:47
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont az a stressz ès fèlelem amivel jàr mondjuk 8-9 èvesen, hogy oda merjen àlnni...Nagy bàtorsàg kell hozzà.Èn örülök, hogy babakorban meg lett csinàltatva a lànyomnak."

Miért kellene akár 8-9 évesen és félelemből odaállnia?!

Nyilván ha ő akarja, akkor meg fogja tenni és lesz hozzá bátorsága is.

De suliba feleslegesek az ilyen testékszerek és beleakadhatnak pulcsiba stb, tehát értelmetlen hlyeség!

A lányod sem fogja egész nap nézegetni a köldökét, hogy jajj de szép!

Érdekes suliba járhat, ha ilyen tetkós, piercinges, koravén gyerekekkel van tele, én átíratnám valami normálisabb iskolába...

Szerencsére a mi sulinkban tilos is az ilyesmi, hála a jó égnek!

okt. 4. 09:42
 46/49 anonim ***** válasza:
71%

Nem engedném meg!

Szerintem egy gyerek az maradjon gyerek, amíg kiskorú.

Ráér később is felnőtteset játszani, majd amikor már maga fizeti a saját hlyeségeit és viseli el/állja annak következményeit.

okt. 4. 09:46
 47/49 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Én mindenféle piercinggel - fülbevalón kívül - megvárnám a 18 éves kort, amikor már önmaga dönthet erről nagykorúan.
okt. 5. 14:37
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem
okt. 6. 01:16
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak piercingjeim (köldök nincs, de egy szolidabb darab tetszik, sokáig gondolkodtam rajta, csak még nem vettem rá magam), de nekem egy alig 14 évesnek még korainak tűnik, inkább 16 felett engedném jó szívvel.
okt. 6. 08:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!