Szülők, mit szólnátok ha 17 éves lányotok bejelentené szeretne köldök piercinget? Megengednétek?
Megengedném. Egyrészt ,mert az ő testéről van szó és a piercinget bármikor ki tudja venni, még ha a későbbiekben meg is unja majd,hiszen a helye beforr :)
Ha tetoválásról lenne szó,abban az esetben mondanám neki,hogy várja meg a 18at.
Szóval igen..részemről nem lenne akadálya :)
Köszönöm a válaszokat :))
Én is kifizetném és elkisérném :)
Nekem is van köldök piercingem és tetkóm is szóval lehet tőlem látta, de odaszeretném vinni ahol nekem csinálták.
Félve nyitottam meg a kérdést, mert azt hittem, hogy habzószájú ősanyák írnak majd akik "tejóéletszűzmária" felkiáltással a kérdező fejét veszik. Jó látni, hogy ennyi értelmes felvilágosult anyuka van!! 😉
Ugyan ezt tudnám javasolni! Csak olyan helyen ahol kell az engedélyed vagy el kell hogy kísérd. A piercing kivehető, a tetoválásra lehet azt mondanám, hogy mivel reltive nehéz lekaparni csak akkor ha valami komoly jelentőséggel bír!
Nekem 16 éves koromban lett, 1-2 fülbevaló is durvábban néz ki mint a köldök piercing amit ráadásul nagyon könnyű elrejteni.
Ja esetleg aggódsz érte győződj meg hogy jó helyre megy, ahol én csináltam ott az idióta nő állva szúrta, ha ott én elájulok komoly baj lehetett volna belőle de a normális helyek ezt nem csinálják. Ha fél akár el is mehetsz vele, nem ciki, utána jobb is ha vele van valaki, egyesek hajlamosak ilyenkor ájulásra. Persze ha fél nem azt jelenti hogy meggondolta magát csak nagyon izgul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!