Megengednètek a majdnem 14 èves lànyotoknak a köldök piercinget?
Van időpont foglalva.
Èn nem vagyok ellene, de azèrt kívàncsi lennèk a vèlenènyekre.
A lanyomnak csak fülbevalója van. Ez lesz az első, remèljük utolsó piercing.
Most 167 centi magas, màr 1 ève nem nőtt, szerintem nem lesz gond, hogy nyúlni fog a bőr.
Én fülbevalót sem aggattam bele.
Úgy voltam, hogy majd ő eldönti, hogy akar-e, ha nagykorú lesz.
Nálunk fülbevaló nélkül is mindenki tudta s tudja, hogy lány. :D
Egy 13-14 éves gyereknek semmi szüksége piercingre és pláne nem azért, mert a többieknek már van....
Ezt követi majd a tetkó, a szemgolyófestés meg a többi hlyeség, amit az unatkozók kitalálnak?!
Én hamarabb engedném a köldökébe, mint az orrába. Viszont tesizik.. aktívan, heti 5x, talán sportol is.
Mennyire önállóan tudná ezt ki-be rakosgatni? Sokat késik? Nyilván nem tesizhetne vele. Megsérülhet, a fülét nem használja semmire és nem mozog, sőt, el is van takarva, addig a köldök nyújtásoknál, kosárnál.. Lógós fülbevalónak sem örülnék a suliban.
Megmondanám neki, hogy akkor lehet lyuk rajta, ha már nem mozog napi szinten.. kosarazás, talajtorna.. nem kell oda semmi.
A fülébe engednék lyukat most is, de egyik sem lehet lógós fülbevaló, csak tesimentes napokon. Akár két-három lyuk is lehet ott, aztán ha nem tesizik annyit, akkor lyukaszthat a hasára is pluszban, arcra viszont nem engedném 18ig. Utána már mehet neki, amennyit gondol.
Tesi óràn le kell ragasztani, ennyi. De amugy szerintem tesi óràn hamarabb szakad ki a fülből mint a köldökből , ami ruha alatt van.
Nekem is vannak ismerőseim akik a làny gyereknek pici korban nem lyukasztattak fület. Èn olyat mèg nem làttam, hogy egy làny ellene lenne,max fèlelemből. Viszont az a stressz ès fèlelem amivel jàr mondjuk 8-9 èvesen, hogy oda merjen àlnni...Nagy bàtorsàg kell hozzà.Èn örülök, hogy babakorban meg lett csinàltatva a lànyomnak.
Erre a köldök piercingre mèg alszunk egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!