Rossz szulo vagyok amiert nem engedem a 14 eves lanyom"csavarogni"?
Igaz is Kérdező, semmi baj veled. Itt mi mind helikopterek vagyunk😁
Majd kérdezd meg, miért nem láttad 18 éves kora óta. Miért nem nyitja rád az ajtót a nyugdíjas otthonban se, amikor te mindent megtettél a kis hálátlan dögért😉
Ohh, volt ilyen osztálytársam. Profin megtanult hazudozni hol van és mire akkora lett, hogy önnálóan mászkálhatott (17 évesek voltunk amikor elengedték) belecsöppent a nagy szabadságba és elszaladt vele a ló, durván. Élvezte, hogy megszűnt a kontroll és mindenbe fejestugrott. Amúgy nekem is 14 éves a nagylányom, elmehet a barátnőivel, nyilván vannak szabályok amiket bekell tartani. Este nem lehetnek kint a városban, telefon nála/náluk, bármi van hívjon, megyek és megoldjuk. Nem "vállnak szét" a barátnőkkel, együtt maradnak végig stb.
Én 14 évesen kezdtem a középsulit, kollégiumban, ott is van kimenő, amikor kimehettünk a városba, felügyelet nélkül 🤷🏼♀️. Csak időre vissza kellett érni (párszor késtem, nem sokat 10-15 percet, kaptam egy "fejmosást" a nevelőtől és ennyi). 16 voltam amikor nyáron elengedtek először olyan koncertre, ami este 7kor kezdődött, fél 9-ig maradhattam, akkor jött értem apám. 17 évesen már nem jött, csak ha lekéstem a buszt és hívtam, hogy jöjjön mert az utolsó busszal mentem volna haza, addig voltam elengedve.
"Akik az onallosaga miatt szidnak, teljesen onallo igy is. Maganak foz ha ehes, takarit, rendet rak stb."
Szóval ehhez nem gyerek?
Max 3 év, és többet nem látod. Az első adandó alkalommal le fog lépni, pláne úgy, hogy az ikertestvérét nem fogod ennyire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!