Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Rossz szulo vagyok amiert nem...

Rossz szulo vagyok amiert nem engedem a 14 eves lanyom"csavarogni"?

Figyelt kérdés
A lanyom augusztus elejen tolti a 15ot, de meg semmikepp nem engednem ki. (A ferjemmel nagyon nehezen jottek ossze a gyerekek, illetve szulesbe majdnem belehaltam,es ra meg azt mondtak hogy nem marad meg, de ebbe nem szeretnek belemenni reszletesen.) Tehat mar regebben is kerlelte hogy had mehessen a plazaba a barataival mert ok mindig mennek nelkule, egyszer megengedtem neki tavaly viszont nem vette fel a telefont mert le volt nemitva, utana mentem es hazahoztam. Azota nagyon neheztel ram. Szinte mindig kerdezi hogy mehet e ide-oda, es tudja hogy nem lesz a valasz de tovabbra is kerdezi. Mar lassan 1 eve egyedul jarnak iskolaba busszal a (fiu) ikertesojaval, mashova nem mehet. Kutyat setaltani szoktam elengedni, viszont azt is csak tesoval. Ot tobbszor kiengedem mivel fiu, (bar o nem akar nagyon maszkalni) a lany ezen is felkapja a vizet mert "hogy o nem tehet rola hogy lanynak szuletett." Szerintem ennyi idosen semmi keresnivaloja a varosban. Neha tud szetesett lenni, ez is belejatszik a dologba. Ti mit gondoltok errol?

ápr. 20. 20:45
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
86%

ennyi idosen semmi keresnivaloja a varosban.

Hány éves kortól van keresnivalója a városban, 20? Azért, mert majdnem belehaltál a szülésbe vagy mert lány? Jó, hogy a kulcsot nem fordítod rá a szobája ajtajára, sőt a rendőnyt is engedd le nála, ne nézegessen ki.

Neked kéne orvoshoz fordulni, őt meg hagyd, hogy élje a kamaszok életét.

ápr. 22. 11:38
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen én engedném. Biztos halálra izgulnám magam de tudom, hogy muszáj ilyenkor már engedni őket. A gyerekeim (9éves lány és 11 éves fiú) már kérdezgettek, hogy mikor engedem majd be őket a plazaba pl mozizni (15km-re innen) a barátokkal. Én azt válaszoltam, hogy 8.-os korukban már engedni fogom, tehát 13-14 évesen. Bebuszoznak vagy lehet eleinte inkább beviszem majd őket. Én a tiltásnak semmi értelmét nem látom, engem mindentől tiltottak 13 éves koromtól kezdve és az lett a vége, hogy mindent titokban, a hátuk mögött, hazudozva kellett megoldanom. Semmi rosszat nem csináltam, nem drogoztam, nem estem teherbe... Inkább szabj határokat, időpontokat, beszéljétek meg közösen, hogy ő mit szeretne és ehhez képest te mit tudsz megengedni. Legyen elérhető telefonon stb.
ápr. 22. 14:30
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Mintha anyámról olvasnék, ő is ilyen agyatlan helikopter - az öcsémnek bezzeg mindent lehet, mert ő fiú.

Semmi baj, kérdező, a lányod 18 éves korában úgy bssza majd rád az ajtót, mintha sohasem léteztél volna.

Én 30 múltam, amióta elköltöztem azt sem tudom, mi van anyámmal. Nem érdekel minimálisan sem.

ápr. 22. 17:57
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneket szokták általában egyetem első hetén részegen felcsinálni, mert mivel akkor másztak ki a kő alól (vagy akkor jöttek le a falvédőről), fingjuk sincs hogy működik a világ, hogy viselkednek benne az emberek, milyen élethelyzetek vannak, stb.
ápr. 23. 06:59
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Neked pszichológusra, de inkább pszichiáterre lenne szükséged, teljesen kattant vagy, kontrollmániás és gyakorlatilag őrült is.
ápr. 27. 12:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!