Rossz szulo vagyok amiert nem engedem a 14 eves lanyom"csavarogni"?
Figyelt kérdés
A lanyom augusztus elejen tolti a 15ot, de meg semmikepp nem engednem ki. (A ferjemmel nagyon nehezen jottek ossze a gyerekek, illetve szulesbe majdnem belehaltam,es ra meg azt mondtak hogy nem marad meg, de ebbe nem szeretnek belemenni reszletesen.) Tehat mar regebben is kerlelte hogy had mehessen a plazaba a barataival mert ok mindig mennek nelkule, egyszer megengedtem neki tavaly viszont nem vette fel a telefont mert le volt nemitva, utana mentem es hazahoztam. Azota nagyon neheztel ram. Szinte mindig kerdezi hogy mehet e ide-oda, es tudja hogy nem lesz a valasz de tovabbra is kerdezi. Mar lassan 1 eve egyedul jarnak iskolaba busszal a (fiu) ikertesojaval, mashova nem mehet. Kutyat setaltani szoktam elengedni, viszont azt is csak tesoval. Ot tobbszor kiengedem mivel fiu, (bar o nem akar nagyon maszkalni) a lany ezen is felkapja a vizet mert "hogy o nem tehet rola hogy lanynak szuletett." Szerintem ennyi idosen semmi keresnivaloja a varosban. Neha tud szetesett lenni, ez is belejatszik a dologba. Ti mit gondoltok errol?ápr. 20. 20:45
41/45 anonim válasza:
ennyi idosen semmi keresnivaloja a varosban.
Hány éves kortól van keresnivalója a városban, 20? Azért, mert majdnem belehaltál a szülésbe vagy mert lány? Jó, hogy a kulcsot nem fordítod rá a szobája ajtajára, sőt a rendőnyt is engedd le nála, ne nézegessen ki.
Neked kéne orvoshoz fordulni, őt meg hagyd, hogy élje a kamaszok életét.
42/45 anonim válasza:
Ennyi idősen én engedném. Biztos halálra izgulnám magam de tudom, hogy muszáj ilyenkor már engedni őket. A gyerekeim (9éves lány és 11 éves fiú) már kérdezgettek, hogy mikor engedem majd be őket a plazaba pl mozizni (15km-re innen) a barátokkal. Én azt válaszoltam, hogy 8.-os korukban már engedni fogom, tehát 13-14 évesen. Bebuszoznak vagy lehet eleinte inkább beviszem majd őket. Én a tiltásnak semmi értelmét nem látom, engem mindentől tiltottak 13 éves koromtól kezdve és az lett a vége, hogy mindent titokban, a hátuk mögött, hazudozva kellett megoldanom. Semmi rosszat nem csináltam, nem drogoztam, nem estem teherbe... Inkább szabj határokat, időpontokat, beszéljétek meg közösen, hogy ő mit szeretne és ehhez képest te mit tudsz megengedni. Legyen elérhető telefonon stb.
43/45 anonim válasza:
Mintha anyámról olvasnék, ő is ilyen agyatlan helikopter - az öcsémnek bezzeg mindent lehet, mert ő fiú.
Semmi baj, kérdező, a lányod 18 éves korában úgy bssza majd rád az ajtót, mintha sohasem léteztél volna.
Én 30 múltam, amióta elköltöztem azt sem tudom, mi van anyámmal. Nem érdekel minimálisan sem.
44/45 anonim válasza:
Az ilyeneket szokták általában egyetem első hetén részegen felcsinálni, mert mivel akkor másztak ki a kő alól (vagy akkor jöttek le a falvédőről), fingjuk sincs hogy működik a világ, hogy viselkednek benne az emberek, milyen élethelyzetek vannak, stb.
45/45 anonim válasza:
Neked pszichológusra, de inkább pszichiáterre lenne szükséged, teljesen kattant vagy, kontrollmániás és gyakorlatilag őrült is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!