Mért vannak olyan emberek akik képesek utálni (mindig) a testvérüket?
Én vagyok az a 13 éves lány aki sokat fúj a testvéreire de nem utálom őket sőt szeretem őket...
Lelkiismeret furdalásom volt mikor a kirándulásból nem tudtam venni semmit mert drága volt minden..
Ezt a kérdést nem én http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz.. írtam ki de ettől majdnem elájultam:
Kit érdekel, hogy 10 éves ? Egy gyereket nem lehet nem szeretni ?
Kislány, állíts már magadon.
Ugye erről beszéltem hogy egy testvéri kapcsolat akkor jó csak ha mind2 akarja. Bár azt nem említettem meg hogy ez csak akkor érvényesülhet 100% -ig ha a külső hatások is teszik a dolgukat. A Te tesóddal valószínűleg az a baj hogy még sosem kapott egy atyai pofont. Engem a bátyáim is megütöttek és második alkalomnál már megértettem mindent hogy mit csináltam rosszul. Persze nem azt akarom hogy kezdd el verni csak fenyegesd meg. Ha anyukád meg nem hiszi el amit mondasz akkor vedd fel telefonnal hogy miket csinál úgy hogy ő ne tudja. Kész.
Még szívesen írnék pár dolgot de ez most nem erről szól. (mármint a kérdés nem erről szól)
Amúgy bocs hogy már megint ismétlem magam, de fontos hogy ki a sértett. Az előttem szólónál valószínűleg az öcsi gerjeszti a problémát. Ő nem csinálja azt amit kell. Az említett kérdésnél pedig valószínűleg a kérdező a hibás.
Bár ezek csak egyszerű feltételezések. Nem minden szavam szent. Ezt csak akkor lehetne igazán megállapítani ha beszélgethetnék mind2 féllel, valamint kb. 3 napig megfigyelhetném minden mozzanatukat. Ez így neten keresztül nem megy.
Erre egy pl:
Tesóm sokszor lopott el már tőlem pénzt.. Akkor sem utálom,sőt Ő tanít énekelni
másik:
Sokszor vert már meg,sok kérdésem olvasható is,még sem tudom utálni mindent megkapok a 2 testvéremtől
Az egyik segít énekelni meg a háziba a másiktól csokit,cukrt stb-it
Én valahogy sose tudtam elfogadni és valamikor még most is tudok neheztelni anyámra, amiért megáldottak a húgommal. Nem az van, hogy kifejezetten utálom, csak nem nekem való ez az egész.
Viszont az kifejezetten dühítő és elkeserítő, hogy semmi mást nem jelent, csak konkurenciát és összehasonlítási alapot. Egy éven keresztül vagdostam magam emiatt és vannak dolgok, amiket nem vagyok képes feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!