Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Emberek, mi csináltatok? (lent)

Emberek, mi csináltatok? (lent)

Figyelt kérdés

mit csináltatok azért, hogy ne keljen iskolába mennetek?

gondolok ilyenre hogy ASSZONTAD A szülednek hogy hánytam vagy ilyesmi :D na érted...xd

2011. máj. 3. 18:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
ülj sokat a wc-n és mondd hogy hasmenésed van. ezt nem lehet nagyon leellenörizni
2011. máj. 3. 18:54
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondom anyámnak hadd ne kelljen bemennem , és ha jó kedvében van megengedi. Jó , nem rendszeresen ,de így másfél havonta kb. kivehetek egy napot, de csak azért , mert jó tanuló vagyok. Amúgy régen azt mondtam szarul vagyok és ennyi. Már mentünk is a dokihoz , mert asztmás voltam. :)15F
2011. máj. 3. 18:55
 3/14 A kérdező kommentje:
osztálytásam mesélte, hogy beakarta adni az annyának h hasmenése van, és egy csomószor bement wcre, és leült olvasgatni, az annya meg benyitott h jolvan e.....GONDOLHATOD...:D
2011. máj. 3. 18:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
És ha létfontosságú , hogy ne menj be, pl az év végi jegyed múlik rajta ,és nem engedik ,hogy otthon maradj , egyszerűen lógni kell. Inkább az a pár igazolatlan óra,mint a rosszabb jegy. Azt viszont nem tanácsolom , hogy bemenj , és napközben kilógj , mert ezért a portást vonják felelősségre , ő meg nem ártott senkinek.
2011. máj. 3. 18:58
 5/14 A kérdező kommentje:
:D JAH NEMAZÉRT csak kiváncsi wok mások mit találtak má ki...én elég cifrákat.. :D
2011. máj. 3. 19:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt,hogy sprayvel/dezodorral befújtam a csúklom

1.nap iszonyú piros lett

2.nap akkora vízhólyag amit képeken se láttam még

aztán lila lett bedagadt és fájt..erre 3 hétig begipszelték azzal az indokkal,hogy 'elvan törve' én persze hagytam meg finoman a tudtukra adtam,hogy nem hiszem,hogy elvan törve stbstb (tudtam mozgatni) dehát.. mindegy 3 hétig no doga :D

Ja és azt mondtam,hogy leestem a fáról.. ekkor voltam kb 6.osztályos.

Volt olyan,hogy egy éjszaka vízes hajjal kiültem az ablakomba kinyitottam az ablakot reggelre úgy köhögtem,mint a kutya,tüsszögtem,de nem volt bajom.

Rájátszottam,hogy mindjárt meghallok 2,5 hét no suli :D

ez meg kb 5.-es lehettem :D

Volt,hogy sós vizet ittam és hánytam sugárba,nem vagyok hányós fajta ezért anya megijedt nem is tudom meddig nem mehettem suliba azzal az indokkal,hogy "súlyos vírusos fertőző betegésgem van' itt is minimum 2 hét minusz suli.

Hasmenést is produkáltam,de azzal nem sokáig voltam otthon.

Volt olyan,hogy elkezdett fájni egy PICIT hasam aztán 3 napig befektettek a kórházba és már a műtűbe vittek be,hogy vakbélgyulladásom vanmondom úr isten..de nem vették ki végül és le se buktam,mert azt mondták az orvosok,szerencsés vagyok,mert a jég visszahúzta..

Uram nagyon sok ilyet eljátszottam..amúgy 4,7 körül van az átlagom,dehát na :DD

Most 9.-es vagyok,de idén nem kellett színlelnem betegséget.

Igazából régebben se volt rá szükdégem,dehát butuska voltam.

Te miket csináltál?

Én is kb reggelig tudnék ilyeneket mesélni..:D

15l

2011. máj. 3. 19:09
 7/14 A kérdező kommentje:

am.ilyen hülyeségeket legtöbször jotanulok csinálnak( 1szerüen elegük van a sulibol):D

1. ASZTMONTAM hogy fáj a hasam, kórház, véletlen pont ott volt egy ciszta 1hét kórház.. :D

2.ÉN KELTEM AZ EGÉSZ CSALDOT, SZÓVAL AZ ELSÖ ÓRAI DOGÁROL "Véletlen" lemarattam :D

stbstb am 5ös az átlagom :D :D 14/l

2011. máj. 3. 19:18
 8/14 anonim válasza:
100%
Egyszerű.Dörzsöld meg a szemedet.Hogy kicsit piros legyen mintha sápadt lennél.Aztán várj az ágyban.Mikor bejön anyud/apud/nevelőapud/stb. akkor mond azt hogy hánytál este.De ne csinálj ebből minden napit mert az én apukám annyit hiányzott hogy mondták neki hogyha még 1 4napot hiányzik akkor baj lessz :)
2011. máj. 3. 19:29
 9/14 anonim válasza:
100%
De nekem a hányás mindig bejön...:)
2011. máj. 3. 19:30
 10/14 Szilvike95 válasza:
100%

én is a hasfájósat csináltam, reménykedve hogy megúszhato kpár napot a suliból, erre a háziorvosom azt mondta h azonnal menjek el a kórházba, ahol 11 órát tölthettem el arra várva hogy mi van.. csináltak EKG vizsgálatot, vért vettek, ultrahang minden, mert azt hitték vakbélgyulaldásom van, aztán hazaengedtek de egész héten feküdnöm kellett.. azért azt a 11 órát kihagytam volna az életemből.

amúgy e mellett átlagos a hajszárítós "lázas vagyok" trükk, a hánytam este illetve a nagyon fáj a fejem (szó szerint soha nem fáj a fejem és anyum úgy gondolja h akkor biztos bajom van ha fáj) viszont ezzel egyszer jól jártam emrt mondtam h fáj a fejem aztán késöbb tényleg fájt és rá 2 nappal kiderült hogy homloküreggyulladásom van szóval 2 hét suli nélkül.. amúgy 9.-es vagyok és 4,7.es az átlagom avlamint a város legjobb sulijába járok, tehát szrintem megengedhetek magamnak annyit h néha nem megyek be...

2011. máj. 4. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!