Miket csináltatok gólyatáborban? (feladatok, "játékok")
Aki volt már gyólyatáborban,mivel kezdtetek,hogy mindenki egy kicsit megismerje a másikat?Volt valami csoportos feladat,játék,ami nagyon tetszett?
Aki nem gólyatáborból,de tud valamilyen ilyesmi ismerkedős játékokat,azt is nagyon megköszönném:)
Hmm nálunk nem volt ilyen ismerkedős játék meg semmi. Egyszerűen ahogy felszálltunk a buszra elkezdtünk beszélgetni azzal aki közel volt:) miután megérkeztünk beosztottak minket a szobákba. Amit adtak feladatok azok olyanok voltam h az egy osztályba tartozóknak zászlót kellet csinálni és indulót olyan szavakból amiket a tanárok adtak meg. Meg csináltak sport versenyeket meg utolsó nap egy nagyobb úgy mond bulit miben azért benne volt az h "szívassuk a gólyákat". de szerintem nem volt vészes nem bántam meg h voltam gólyában táborban:) 15/L
ui.: sorry h hosszú lett:$
Húú én tavaly voltam gólya.. a táborunk állati jó volt.. Egyáltalán nem volt piálás. Játszottunk, és tök vicces feladatokat kellett csinálnunk csoportban.
A golyabál is felejthetetlen volt. Nagyon jól sikerült az is ..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!