Kamasz fiúk, mit csináltatok volna ebben a helyzetben?
Adott egy lány, akinek tetszik egy fiú (fiú: R). És adott egy fiú (G) akinek ez a lány tetszik.
A lány nem tudja, hogy tetszik G-nek és kérdezget G-től R-ről. Azt kérdez, hogy milyen lányok jönnek be neki. G megkérdezi R-t erről és véletlenül (vagy nem véletlenül) elmondja R-nek, hogy ennek a lánynak tetszik. R azt válaszolja, hogy nincs ideje egy kapcsolatra, G ezt el is mondja a lánynak. A lány szomorú, de el kell fogadnia, de titkon még mindig reménykedik.
Egy baj van: G nem mondott igazat a lánynak, mivel R nem azt mondta, hogy nincs ideje egy kapcsolatra, hanem, hogy neki is tetszik az a lány és vigyázzon G, mert még a végén elveszi tőle ezt a lányt.
Szóval a kérdés: ha G helyében lennétek, akkor elmondtátok volna az igazat, vagy azt mondtátok volna, amit G mondott a lánynak?
(a lány most nagyon haragszik G-re, amiért elszalasztotta a lehetőségét R-nél!!)
Úúúú ez már rég rossz, akár elmondod az igazat, akár nem. Hazudni mindig rosszabb, mint őszintének lenni. Szerintem.
32/nő
Én a lány vagyok :)
Nagyon haragszom erre a fiúra. És most itt a nyár, nem látom R-t 3 hónapig... :( De szerencsére szeptemberben lesz egy közös kirándulásunk, sőt, még 4 évig közös olaszórára fogunk járni :)
De most... most mindent elrontott és csodálkozik, hogy haragszom rá :( :( :(
Igen, tudom, hogy azért hazudott, hogy ne R-rel jöjjek össze, de akkor is bánt :(
Köszönöm a válaszaitokat.
se nem Robi, se nem Géza, de köszi a választ :)
egyébként nekem nagyon nem tetszik G. De R annál inkább... :(
Ha megis tetszettel R-nek de megsem lep megha tudja is mi van akkor nem hiszem hogy erdekled.
Azt mondta G-nek h vigyazzon nehogy elveszitsen, tehat lepasszolta a labdat neki.
Nekem inkabb ugy tunik h G nem mondta el senkinek 3-otok kozul h bejosz neki, de kb mindenki tudja legalabbis R biztos. Es kb igy akarta tudtara adni h ahaelyett hogy maga alatt vagna a fat inkabb lepjen valamit.
szerintem majd az olaszora utan probalj meg dumalni R-rel aztan majd kiderul hol is alltok. (nem arra gondolok h kerdezz ra csak beszelgetes az egesz hozzaallasabol le tudod szurni h van-e ertelme varni ra)
Ja ha R=Roland akkor felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!