Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ti voltatok már ilyen helyzetben? Ha igen, mit csináltatok?
Tegnap a barátommal összevesztünk, még megbeszélni is alig akarta a dolgokat, persze közbe meg törölt mindenhonnan, facebook-on is hogy egyedülálló és hogy érdeklik a nők...
meg hogy mostanába csetelgetett is, meg olyan mintha szégyelne engem...
most nincs semmi baj állítólag, vagy is ő szerinte, de engem ez zavar hogy mindenki úgy tudja hogy szakítottunk közbe meg mondja hogy együtt vagyunk...
én férfi vagyok,de női szemmel is hasonló a helyzet szerintem
meg kell próbálni megbeszélni,ha ez nem sikerül akkor szerintem halott a kapcsolat...az iwiw,fb ne legyen mérvadó oda akármit lehet írni de lehet h máshogy érez...
most nincs semmi állítólag, de mindenki úgy tudja hogy egyedülálló de közbe meg együtt is vagyunk..
ez engem zavar
szerintem pedig elég egyértelmű ...
akár mennyire is "nem mérvadó"-ak a közösségi oldalakon elkövetett dolgok , de ha az ember agyát felQrod és aztán ilyeneket csinál szerintem nem kell sokáig gondolkodni, ő valszeg így akart üzenni neked, hogy : "HÚZZ AZ @nyádba ÉS ENGEM MEG HAGY BÉKÉN !!! "
...
bocsi amúgy fogalmazásért .
hát nem
én semmitse csinálok, ő csetelgetett, meg kurv@'zott meg még ki tudja, akkor azért nehogy már én legyek a hibás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!