Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ítélnek ennyire "könnyen...

Miért ítélnek ennyire "könnyen" az emberek? :O

Figyelt kérdés

Általánosságba ...

Nézzük a kamaszokról alkotott véleményeket .

Nagyon sok kamasz van így kb 14 évtől nézve , akik hétvégente isznak stb , cigiznek .

Ahogy nézegettem a válaszokat , nagyon sok felnőtt elég negatív véleményt alkotnak róluk. Rossz emberek lesznek , meg h ha az ö gyerekei lenének ilyen nem lenne .

Kérdem én , hogy miért ?

Én most vagyok 17 éves . 15 éves korom óta szinte rendszerbe járok bulizni , és elég sokat szoktam inni ... rendszeresen dohányzok . és akkor én ezek alapján már rossz ember vagyok ? nem hiszem .

2011. ápr. 25. 14:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%

:D

Nagyon naiv vagy.

Szerinted mi lesz abból a fiatalból, aki 17 évesen már alkoholista (elég sokat iszik), szinte rendszerbe jár bulizni (felelőtlen, de fogalmazni nem tud)?

Nehéz elhinni, hogy 18-25 éves kor között egy csapásra benő a fejetek lágya, és rendes, dolgos, komoly felnőtt emberek lesztek.

XD

Te meg kapaszkodj, mert most helybe jöttél a lóf..ért. :P

2011. ápr. 25. 14:30
 2/16 anonim ***** válasza:
40%

Mert ezekkel a dolgokkal cseszed el az életed.

Tudod ezek mind függőséget okozó tevékenységek, a függőség pedig a gyengeség jele, aki erős az pedig tudja, hogy mit kell tennie addig amíg fiatal, de ha nem is azt teszi, akkor is ezer más módon lehet élvezni a fiatalságot és nem csak így.

Ehhez nem kell agy, tök instant és életed bármelyik szakaszában leihatod magad, elmehetsz bulizni, és vehetsz egy doboz cigit, de sokminden mást csak fiatalon csinálhatsz, én pl ezért tartom oltári nagy baromnak az olyan fiatalokat mint te :D Ennél még annak is több értelme van ha WOW-ozol, de azt is lehet játszani akár 70 évesen is, a program megvár meg a hardverek is.

Szal vmelyik nap is kiakadtam pl: geiyk buszmegállóban 6 tini, kezükben pohár, benne pia másik kezükbe meg cigi, és azon ment a nagyotmondás, hogy most mégis hova menjenek bulizni melyik lepra diszkóba, ráadásul ott volt velük 2 szülő is akiket csak sajnálni tudtam..

Ha már ennyi idejük meg pénzük van, miér nem mentek el sátrazni egy pacetó mellé meg bográcsba főzni milliószor jobb mint aztán fekve okádni a parkolóba, meg vadidegenekkel lökdösődni egy füstös zajos helyen.

2011. ápr. 25. 14:31
 3/16 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 25. 14:32
 4/16 A kérdező kommentje:

Én úgy érzem , a hétvégi bulizás jár.

Nincs felhőtlen családi életem , néha ki kell kapcsolnom , nem vagyok robot .

Van felelősség tudatom , discoba nem iszom magam segg részegbe , egy idegen helyen. Söt discoba se járok ,Házibuliba szoktam menni vagy kiülni valahova úgy kb 10 percre tőlünk.

Szerintem senki nem született szentnek .

Úgyan már , pl a szülök sose voltak fiatalok ? pff :)

2011. ápr. 25. 14:36
 5/16 anonim ***** válasza:
69%

Ok járjon, hívjuk ezt kikapcsolódásnak.

Kérdésem:

Miért nem úgy kapcsolódsz, ki, hogy aztán abból később hasznod is legyen?

Pl: miért nem focizni jársz inkább egy csapatba, vagy más sport?

Azok a barátságok egy életen át meg fognak maradni amik csapaton belül alakulnak ki, nagyobb eséllyel mint egy diszkóismerettség, plusz még egészségesebb tevékenység is, és olcsóbb is, sőt még talán jobban le is lazít.

2011. ápr. 25. 14:38
 6/16 anonim ***** válasza:
69%
De jobbat mondok, szerezz egy hangszert tanulj meg játszani, és csatlakozz valami garázsbandához hétvégente, na annál jobb buli nincs.
2011. ápr. 25. 14:39
 7/16 A kérdező kommentje:

Kinek mit jelent a kikapcsolás.

én pl szeretek egy sör mellett beszélgetni , és akkor mivan ?

Nem értem , miért lenne belölem ezért rossz ember ?:)

2011. ápr. 25. 14:41
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
Semmi sincs, és nem vagy rossz ember, csak egyszerű ;)
2011. ápr. 25. 14:42
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi , ettől nem leszel se több, se kevesebb.
2011. ápr. 25. 14:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Elég baj ha a fiatalok már csak így tudnak kikapcsolódni.Úgy írkálsz,mintha egy 30-40 éves 6 gyerekes anyuka lennél,ugyan már..

És azért alkotnak 'naív' véleményt (amit kissé felfújsz),mert régen nem így volt,se telefon (max vezetékes) se net,tv semmi.. Hanem fogták magukat az emberek és becsöngettek egymáshol és MEGKÉRDEZTÉK a szülőtől ,nem a gyerektől,a szülőtől,hogy eljöhet-e Juliska a pályára?Ha jöhetett akkor pattant a kempingre és mentünk tovább kérdezni,ha azt mondta,hogy most pakol akkor nem nyafogás hanem "biztos?" "igen biztos" és csókolom.

Nem régen se szentek voltak a fiatalok,de nem 13 évesen a discoba rázták magukat és sorolhanám.

Nálunk még az volt a menő,hogy a pálya szélén ültünk és gyöngyőt fűztünk meg bolondoztunk,tény sok butaságot csináltunk már akkor is,de nem ilyen mélységekben,mint most.A lányom is meséli ,hogy mik mennek a bulikba,iszonyú..

Kevés olyan fiatal van aki tudja,hogy mi a tisztelet és tudja a határokat,de ez ellen már nem tudunk mit tenni.

Mire te leszel annyi idős ,mint most én addigra még roszabb lesz és az ami most zajlik semmi se lesz ahoz képest,ez így alakult,hiába írkálunk és szívjuk egymás vérét,ettől jobb már nem lesz. :)

2011. ápr. 25. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!