Szeretnek az emberek? HOgyan tudnám kideríteni?
úgy érzem hogy senki sem szeret igazán...és ez nagyon rossz...pl arra is kíváncsi lennék, ki mit cisnálna ha meghalnék :) nem kell teljesen hülyének nézni :P
13/L
Kikre gondolsz konkrétan? Szülők? Rokonok? Barátok? Vagy tényleg mindenki?
Igazság szerint sztem azt, h szeretnek e nem "kideríteni" lehet, hanem érezni kell. :) Szerintem te magad is tudod, hogy kik azok, akik őszintén szeretnek.
Illetve, előttem nagyon jól leírta valaki, hogy konfliktusok azok között is vannak, akik a világon legjobban szeretik egymást..
Szerintem csak kamasz vagy:)
sok kamasz érzi ezt hogy senki sem szereti..Igen,én is szoktam gondolkozni azon hogy ki mit csinálna ha meghalnék és szerintem nem hülyeség teljesen jogos kérdés:D
de ezt úgy se nagyon tudhatod meg gyakorlatban szóval ha nagyon érdekel kérdezd meg és hátha válaszolnak:)
Szóval mindenre van megoldás és ne aggódj biztosan remek lány vagy és mindenki szeret:)
remélem segitettem:)
Minden jót!
Amikor ennyi idős voltam mint Te én is gondolkoztam ilyeneket. De rájöttem, hogy nem kell megkérdezni, mert úgy nem őszinték az emberek.
Észre lehet venni apró jelekből. Pl.
- ha valami bánatuk/ örömük van, szívesen osztják meg veled
- örülnek, ha találkoznak veled
- keresik a társaságod
- kedvesek veled
stb...
Ezek tényleg csak pici jelek, de mindenkinek lehet rossz napja, főleg ebben a korban és nem kell megijedni, ha a legjobb barátnőd egyik napról a másikra veszekedni fog, nem kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani, csak a hormonok dolgoznak.
Kedves Kérdező!
Ne is gondolj a halálra.
Amikor én voltam kamasz, sokszor agyaltam hasonlókon. :)
Biztosan egy kedves, érzékeny fiatal lány vagy, ezeket tessék Magadban erősíteni. :)
Segíts otthon Anyukádnak, legyél segítőkész, a suliban is mosolyogj sokat. :)))
Ezek nekem annak idején bejöttek. :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!