Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szeretnek az emberek? HOgyan...

Szeretnek az emberek? HOgyan tudnám kideríteni?

Figyelt kérdés

úgy érzem hogy senki sem szeret igazán...és ez nagyon rossz...pl arra is kíváncsi lennék, ki mit cisnálna ha meghalnék :) nem kell teljesen hülyének nézni :P

13/L

2011. máj. 17. 20:17
 1/10 anonim ***** válasza:
régebben pár hónapja én is ilyesmiket gondolkoztam, de mostanában sok visszajelzést kapok, ill. érzem hogy szeretnek.:)
2011. máj. 17. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Ilyenre még gondolni is borzalmasan rossz, hogy meghalnál! Remélem nagyon sokáig fogsz élni, kiváló egészségben!
2011. máj. 18. 06:23
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Persze,hogy szeretnek!Szüleid,testvéred(ha van),rokonaid,nagyszüleid,unokatestvéreid,barátaid,szomszédaid....ez máris mennyi ember!Attól még mert néha vannak az embernek nézeteltérései,veszekedik,haragszik,stb attól még ugyanúgy szeretik a többiek,csak hát nem lehet mindig a legtökéletesebb formánkat mutatni.
2011. máj. 18. 14:09
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Kikre gondolsz konkrétan? Szülők? Rokonok? Barátok? Vagy tényleg mindenki?

Igazság szerint sztem azt, h szeretnek e nem "kideríteni" lehet, hanem érezni kell. :) Szerintem te magad is tudod, hogy kik azok, akik őszintén szeretnek.

Illetve, előttem nagyon jól leírta valaki, hogy konfliktusok azok között is vannak, akik a világon legjobban szeretik egymást..

2011. máj. 18. 18:58
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm kicsit megnyugodtam :) csak annyira haszontalannak érzem magam =/
2011. máj. 19. 19:17
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Tegyél olyan dolgokat, ami miatt szerethető leszel. Segíts a családodnak, legyél kedves. Csak rajtad múlik.
2011. máj. 29. 19:03
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem csak kamasz vagy:)

sok kamasz érzi ezt hogy senki sem szereti..Igen,én is szoktam gondolkozni azon hogy ki mit csinálna ha meghalnék és szerintem nem hülyeség teljesen jogos kérdés:D

de ezt úgy se nagyon tudhatod meg gyakorlatban szóval ha nagyon érdekel kérdezd meg és hátha válaszolnak:)

Szóval mindenre van megoldás és ne aggódj biztosan remek lány vagy és mindenki szeret:)

remélem segitettem:)

Minden jót!

2011. máj. 29. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Amikor ennyi idős voltam mint Te én is gondolkoztam ilyeneket. De rájöttem, hogy nem kell megkérdezni, mert úgy nem őszinték az emberek.

Észre lehet venni apró jelekből. Pl.

- ha valami bánatuk/ örömük van, szívesen osztják meg veled

- örülnek, ha találkoznak veled

- keresik a társaságod

- kedvesek veled

stb...

Ezek tényleg csak pici jelek, de mindenkinek lehet rossz napja, főleg ebben a korban és nem kell megijedni, ha a legjobb barátnőd egyik napról a másikra veszekedni fog, nem kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani, csak a hormonok dolgoznak.

2011. máj. 30. 10:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ne is gondolj a halálra.

Amikor én voltam kamasz, sokszor agyaltam hasonlókon. :)

Biztosan egy kedves, érzékeny fiatal lány vagy, ezeket tessék Magadban erősíteni. :)

Segíts otthon Anyukádnak, legyél segítőkész, a suliban is mosolyogj sokat. :)))

Ezek nekem annak idején bejöttek. :)

26/L

2011. máj. 30. 14:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)Igyekszem :)
2011. máj. 30. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!