Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jóban vagytok a gyerekeitek...

Jóban vagytok a gyerekeitek osztálytársainak szüleivel?

Figyelt kérdés

Bekerültünk egy osztályba,és nagyon zavar,hogy nem tudok barátságot kialakítani senkivel. Okok:

- minden anyukának van már kialakult baráti köre

- sokan a fiatalkori barátaikkal vannak jóban,vagy a szomszédaikkal,ezekkel nem versenyezhetek

- aki nekem szimpatikus,annak a gyerekével pont nincs jóban az enyém,vagy eleve ellenkező nemű,így aztán nem lesznek legjobb barátok

Nekem az összes fiatalabbkori barátnőm lemorzsolódott,vagy messzire költöztek,vagy gyerekük sincs. Szomszédban csak idősebbek vannak. Az utcában akivel jóban voltam,azok máshova járnak magániskolába,ami tele van programmal,így már ők is inkább oda mennek mindig.

Szoktam néha bulit tartani. Olyankor átjönnek az osztálytársak (akár szülőkkel),mindent megesznek, játszanak a gyerekek és ennyi. Még csak beszélőviszonyban sem vagyunk messengeren. Annyira szeretnék egy anyuka barátnőt...de nem tudom,hogyan találhatnék. Ja,meg a másik problèma,hogy akinek több gyereke van,sosem ér rá,így ők is kilőve.

jan. 29. 14:55
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

Na,a 40es válaszoló végre megadta az első normális választ. Köszi,ezt nem ismertem,ránézek.

Lehet,hogy másnak mást jelent a barátság. Lehet,hogy valakit kielégít,hogy más településen élnek a régi barátai vagy a barátainak nincs gyereke és ezáltal kevesebb a közös téma. Nekem most nem az,amit keresek. Mondjuk rá lehet nézni erre a kategóriára,mennyi a problémás gyerekkel kapcsolatos kérdés. Ezeket az ide válaszolók írták. Szóval lehet, hogy néha érdemes lenne nyitni mások felé,mert a gyerek a szülők tükörképe;)

jan. 30. 10:35
 42/42 anonim ***** válasza:
75%

"Bármibe lefogadom,hogy 160 centis,70 kilós bagázs vagytok, problémas gyerekkel és problemás férjjel,a barátnőtök max az unokatesótok vagy a szomszéd,akit a háta mögött kibeszéltek :) együtt szórakozni meg sportolni meg max gyakori kérdésen szoktatok. Csak ne lennék ebben 90%-ig biztos:))"

Fuhh bszki, azért van egy stílusod neked is... Nem is csodálom, hogy a kutya sem akar veled barátkozni, és hogy, hogy nem, az összes barátságod "elkopik" idővel? Ki lenne kíváncsi egy rosszindulatú, állandóan panaszkodó nőre?

febr. 11. 20:16
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!