Jóban vagytok a gyerekeitek osztálytársainak szüleivel?
Bekerültünk egy osztályba,és nagyon zavar,hogy nem tudok barátságot kialakítani senkivel. Okok:
- minden anyukának van már kialakult baráti köre
- sokan a fiatalkori barátaikkal vannak jóban,vagy a szomszédaikkal,ezekkel nem versenyezhetek
- aki nekem szimpatikus,annak a gyerekével pont nincs jóban az enyém,vagy eleve ellenkező nemű,így aztán nem lesznek legjobb barátok
Nekem az összes fiatalabbkori barátnőm lemorzsolódott,vagy messzire költöztek,vagy gyerekük sincs. Szomszédban csak idősebbek vannak. Az utcában akivel jóban voltam,azok máshova járnak magániskolába,ami tele van programmal,így már ők is inkább oda mennek mindig.
Szoktam néha bulit tartani. Olyankor átjönnek az osztálytársak (akár szülőkkel),mindent megesznek, játszanak a gyerekek és ennyi. Még csak beszélőviszonyban sem vagyunk messengeren. Annyira szeretnék egy anyuka barátnőt...de nem tudom,hogyan találhatnék. Ja,meg a másik problèma,hogy akinek több gyereke van,sosem ér rá,így ők is kilőve.
Ismerem oket az iskola udvarrol, annyi. ( kulfoldon lakunk itt nincs kozos szuloi meg unnepsegek).
Barataim mashonnan vannak.
Szerintem el kene gondolkoznod miert is morzsolodtak le a barataid. Mindenki szepen valaszolt neked de a te stilusod hamar valtott passziv agressziv iranyba.
Ja, eppenseggel 160 centi vagyok de 40 kilo, ugyhogy ez nem talalt. A csaladom se problemas, es igen a barataim mashonnan vannak epp elegen igy koszi de nem vagyom ujakra. Valakivel havi 1x beulni kavezni meg egyutt menni a jatszora nekem nem barat hanem ismeros, de lehet fogalomzavar lepett fel nalad. Sajnalom ha maganyos vagy, de ha gorcsosen szorongsz ezen csak azt ered el hogy ne is akarjanak veled baratkozni.
Elozo vagyok, nem, a szuleimnek sem voltak az en osztalytarsaim szulei a barataik. Meg tesomeke sem.
Itt te vagy furan bekotve, lehet magadba kellene nezni, miert nincsenek barataid ?
Az ovodat ne keverd ide. A 3 eves gyereknek tok mindegy kivel jatszik, egymas mellett jatszanak, nem egyutt. Ott is a szulok miatt alakultak ki a kapcsolatok.
Nem kellene ezt eroltetned. Irtuk itt 30 + an, hogy sehol nem szokas es anno a szuleinknel sem. Normalis embernek mite iskolas gyerekei vannak, megvan a kialakt barati kore.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!