Jóban vagytok a gyerekeitek osztálytársainak szüleivel?
Bekerültünk egy osztályba,és nagyon zavar,hogy nem tudok barátságot kialakítani senkivel. Okok:
- minden anyukának van már kialakult baráti köre
- sokan a fiatalkori barátaikkal vannak jóban,vagy a szomszédaikkal,ezekkel nem versenyezhetek
- aki nekem szimpatikus,annak a gyerekével pont nincs jóban az enyém,vagy eleve ellenkező nemű,így aztán nem lesznek legjobb barátok
Nekem az összes fiatalabbkori barátnőm lemorzsolódott,vagy messzire költöztek,vagy gyerekük sincs. Szomszédban csak idősebbek vannak. Az utcában akivel jóban voltam,azok máshova járnak magániskolába,ami tele van programmal,így már ők is inkább oda mennek mindig.
Szoktam néha bulit tartani. Olyankor átjönnek az osztálytársak (akár szülőkkel),mindent megesznek, játszanak a gyerekek és ennyi. Még csak beszélőviszonyban sem vagyunk messengeren. Annyira szeretnék egy anyuka barátnőt...de nem tudom,hogyan találhatnék. Ja,meg a másik problèma,hogy akinek több gyereke van,sosem ér rá,így ők is kilőve.
"Akkor igazából elzárkóztok tőle? Vagy nem igazán értem,miért ne lehetne barátkozni,ha valaki szimpatikus."
Elvileg lehetne barátkozni, nem zárkózom el töle, csak a többség nem annyira szimpatikus, hogy érdekeljen.
A nyitottságot is nagyon félreérted, az nem az, hogy random ismeretlenekkel feltétlen haverkodni akarok, egy kapcsolatoz az nem elég, ha te unatkozol és nincs ismeretséged.
Egyébként a stílusod meg a kommentjeid alapján garantáltan nem akarnék veled barátkozni
12es,majd biztos tanulod az egyetemen,hogy kapcsolatokat építeni nem rossz ötlet :)
Itt mindenki mintha kicsit büszke lenne rá,hogy őőő aztán nem barátkozik. Fura.
6os vagyok. Én nem vagyok büszke. Egész életemben csak meg nem értéssel találkoztam emiatt.
Nehéz gyerekkorom volt, rengeteg bántalmazással. A mostani életemet meg inkább hagyjuk.
Egyedül szeretek lenni igazság szerint. 41 éves vagyok. Mióta megszületett a lányom, teljes mértékben antiszoc lettem. Most már a vágy sincs meg,hogy barátkozzak. Igazából csalódtam mindenkiben,akit közel engedtem magamhoz. Úgyhogy mostmár nem kell senki.
Ez minden, csak nem büszkeség...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!