Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jóban vagytok a gyerekeitek...

Jóban vagytok a gyerekeitek osztálytársainak szüleivel?

Figyelt kérdés

Bekerültünk egy osztályba,és nagyon zavar,hogy nem tudok barátságot kialakítani senkivel. Okok:

- minden anyukának van már kialakult baráti köre

- sokan a fiatalkori barátaikkal vannak jóban,vagy a szomszédaikkal,ezekkel nem versenyezhetek

- aki nekem szimpatikus,annak a gyerekével pont nincs jóban az enyém,vagy eleve ellenkező nemű,így aztán nem lesznek legjobb barátok

Nekem az összes fiatalabbkori barátnőm lemorzsolódott,vagy messzire költöztek,vagy gyerekük sincs. Szomszédban csak idősebbek vannak. Az utcában akivel jóban voltam,azok máshova járnak magániskolába,ami tele van programmal,így már ők is inkább oda mennek mindig.

Szoktam néha bulit tartani. Olyankor átjönnek az osztálytársak (akár szülőkkel),mindent megesznek, játszanak a gyerekek és ennyi. Még csak beszélőviszonyban sem vagyunk messengeren. Annyira szeretnék egy anyuka barátnőt...de nem tudom,hogyan találhatnék. Ja,meg a másik problèma,hogy akinek több gyereke van,sosem ér rá,így ők is kilőve.

jan. 29. 14:55
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
24%
Kávézni a barátaikkal mennek gondolom, játszótérre meg a gyerek barátaival, ha összebeszélnek (de iskolás gyerekek már egyre kevésbé igénylik a játszóterezést, pláne ha a kertben van minden, hinta, trambulin stb) inkább áthívják a kispajtásokat.
jan. 29. 20:28
 22/42 A kérdező kommentje:
Bocsi,a saját gyerekkoromból indultam ki,amikor még a szülők voltak annyira jóban,hogy néha összejártak. Nyilván nekem is jó volt, hogy közeli gyerekekkel tudtam szorosabbra fűzni a kapcsolatot. Szóval a nők nem voltak ilyen kis furák, nem is volt ennyi válás. A gyerekek is normálisabbak voltak. Na,majd megpróbálok inkább az apukákkal barátkozni :D
jan. 29. 20:33
 23/42 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a szüleim sem barátkoztak az osztálytársaim szüleivel. Ha találkoztak szülőin, akkor beszélt anyám pár szót azzal, aki szimpatikus volt neki, de egyetlen barátnője sem volt onnan. Megvolt a saját társasága, barátai. Mint ahogy nekem is megvannak a saját barátaim
jan. 29. 20:58
 24/42 anonim ***** válasza:
59%
Itt te vagy a fura.
jan. 29. 21:54
 25/42 anonim ***** válasza:
80%

Nekem nincs olyan élményem, hogy osztálytársam szüleivel összejártak volna az enyémek. Én sem barátkozom kimondottan a gyerekeim osztálytársainak szüleivel. Nyilván akikkel jóban vannak a gyerekeim, azokkal tudunk egymásról, mindig van pár jó szavunk a másikhoz, megvan a telefonszámuk, a gyerekek átmászkálnak egymáshoz, stb., de ezek a kapcsolatok nem mélyülnek el. Szerintem a titka egyszerű. A gyerekeink barátok, nem kell hogy mi is feltétlenül azok legyünk, attól még számíthatunk arra, hogy mondjuk a másiknál biztonságban van a gyerekünk, vagy ilyesmi.

Én igazán azt nem értem, hogy tudnak ilyen kapcsolatok elmélyedni. Mindenki jön-megy a gyerekkel, max szülőin ülnek le egy órára, aztán mindenki rohan a dolgára... nálunk legalábbis ez van. Hogy őszinte legyek vannak barátaink, így is nehéz mindenkire gyakran időtszánni, bevallom, én sem keresek kimondottan barátokat a suliban.

jan. 29. 22:07
 26/42 A kérdező kommentje:
Nyilván. Szerencsére a gyakorin minden szép és jó,mint mindig. Mindenki gyerekkori barátaival lóg,akikkel egyszerre szültek és pont szomszédok,a gyerekük meg egy osztályba jár. Bármibe lefogadom,hogy 160 centis,70 kilós bagázs vagytok, problémas gyerekkel és problemás férjjel,a barátnőtök max az unokatesótok vagy a szomszéd,akit a háta mögött kibeszéltek :) együtt szórakozni meg sportolni meg max gyakori kérdésen szoktatok. Csak ne lennék ebben 90%-ig biztos:))
jan. 29. 22:11
 27/42 anonim válasza:
33%
A le 0-zás engem igazol!
jan. 29. 22:17
 28/42 anonim ***** válasza:
60%
Mondod mindezt te, aki kijelented, hogy azért akarsz barátkozni, mert a környéken nincs senkid... és megvagy sértődve, hogy másnak van. :)
jan. 29. 22:27
 29/42 anonim ***** válasza:
62%
Kerdezo, teged senki nem minositett. Azt irtak le tobben, hogy megvan a barati koruk (van akinek nincs de nem is akar keresni) es nem kivancsi a tobbi szulore. Te kotod az ebet a karohoz, meg bunkozol. Neked miert olyan hihetetlen, hogy nem mindenki csevegos fajta?
jan. 29. 22:31
 30/42 A kérdező kommentje:
Nem csevegős fajta?:) ez cuki itt a gyakorikérdéseken.
jan. 29. 22:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!