A lányom nagyon nagyon ki akadt, hogy a 8 éves unokatestvére laptopot kapott karácsonyra, miközben ő 14 éves. Próbálta leplezni, de otthon el sírta magát. Szerintetek mi a helyes lépés, egy ilyen kényes helyzetben?
Használt laptop van olcsón ,jó.
30.000ft körül ismerőseim egészen jókat vettek.
#63, Igen ez az élet, az egyiknek jut, a másiknak nem.
Akinek nem jut, azt sajnálni kell, vitrinbe zárni, megtanítani utálni és irigykedni a másikra. De ez a tuti módszer, hogy ott ragadjon ahova született, isten ments, hogy tegyen érte, hogy jobb legyen.
Könyörgöm, egy 14 éves gyerektől beszélünk, aki már egy laptophoz elég felnőttnek érzi magát,akkor talán egy időszakos diákmunkába se hal bele.
Nem baj. Aki akar dolgozni, az tud.
Lehet segíteni másoknak is zsebpénzért. Én nyolcadik után nyáron nagynénémnek címkéztem a házisört a kis raktárukban, napi 6-7 órában. 3hét munka után tudtam megvenni a kiszemelt cipőt.
Miért, akkor hogy kell?
Mert itt az alaporobléma az volt, hogy nem telik laptopra.
Ha pénz kell, dolgozni kell. Ha dolgozni kell valamiért, legyen a motiváció a laptop, nekem a cipő volt.
De #66, lehet úgy is csinálni, ahogy te teszed, hogy sajnáljuk magunkat és megmagyázzuk a következő generációnak, hogy ez a sors, ez van. Ez is egy lehetőség.
#69, látod mennyien így gondolták, nem volt jó válasz.
Minek neki az, nem jó válasz.
Sokan tippet adtak, hogy vegyen olcsóbban, nem volt jó válasz.Akkor tanítsuk meg, hogyan dolgozzon meg érte, nem jó válasz.
Akkor mi marad? A kesergés. Laptop ettől nem lesz, de a magyarázat se a hiánya miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!