Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom nagyon nagyon ki...

A lányom nagyon nagyon ki akadt, hogy a 8 éves unokatestvére laptopot kapott karácsonyra, miközben ő 14 éves. Próbálta leplezni, de otthon el sírta magát. Szerintetek mi a helyes lépés, egy ilyen kényes helyzetben?

Figyelt kérdés
Az anyagi körülmények nem engedik meg, hogy ilyen drága dolgot vegyek.

2023. nov. 24. 19:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
31%
Valóban kérdező, valahol szégyen a semmire gyereket vàllalni, mikor azért születik, hogy mindent meg kell értsen es mindenről le kell mondjon.
2023. nov. 25. 08:37
 42/72 anonim ***** válasza:
92%
Azt se tudjuk, hogy a 8 éves milyen laptopot kapot..
2023. nov. 25. 08:42
 43/72 anonim ***** válasza:
33%
#41 persze. Mert aminek nem telik több százezres laptopra azonnal, ahogy a gyerek kinyitja rá a száját, az a semmire vállalt gyereket. Mondjuk ilyen alapon már rég kihalt volna az emberiség, ha csak a jómódúaknak lenne gyereke :D
2023. nov. 25. 08:43
 44/72 anonim ***** válasza:
22%
Napi provokatív kamu :D Karácsony még egy hónap.
2023. nov. 25. 09:38
 45/72 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk számomra alap, hogy úgy vállalok gyereket, hogy pl egy laptopot, ami valljuk be, manapság KELL a tanuláshoz biztosíthassak.

Nem egy nagy összegűt, természetesen, de KELL, ez tény. Vagy akkor majd suliban ül a gépek előtt 3-4 órát, ha beadandót kell készítenie, nem otthon a laptopján írja.

Igen, középiskolás unokahúgomnak átlag heti 1 beadandót írnia kell, ahová netes forrást is kérnek. Mennyivel egyszerűbb ezt otthon, mint a sulikönyvtárban, ugyebár.

2023. nov. 25. 09:41
 46/72 anonim ***** válasza:
86%

43-as, hát én pl rhadtul örültem volna, ha inkább meg sem születek, minthogy állandóan kinőtt ruhákban járjak, mert nem tellett újra. Meleg kabát az csak álom volt, sőt, egy vízhatlan cipő is, ami, valljuk be, nem árt őszre-télre.

De milyen jó nekem, amiért a szüleim a szegénységbe vállaltak, hurrá, milyen szuper volt telente fázni.

2023. nov. 25. 09:46
 47/72 anonim ***** válasza:
86%

43.

A szegénység nem erény. A nélkülözés nem jó érzés.

Ez nem a középkor, létezik családtervezés és még így is lesüllyedhet bárki, bármikor anyagilag.

2023. nov. 25. 09:52
 48/72 anonim ***** válasza:
86%

46.

Annyira igazad van. Én is így nőttem fel csóróságban. Gyűlöltem. Erről írtam már ide 2 hozzászólást is.

Komolyan mondom nem normálisak ezek az: "ad az isten bárány, majd lesz legelő is" debil hozzászólók.

2023. nov. 25. 09:54
 49/72 anonim ***** válasza:
24%
2023. nov. 25. 10:27
 50/72 anonim ***** válasza:
23%

Egy 8 éves gyereknek mi szüksége van Laptopra?

Oké, hogy 2023 írunk, és mindenkinek van egy okoskütyüje, de ez már túlzás.

Ennyi idősen egy gyereknek, még játszani a kell, és nem a világhálóval foglalkoznia.

Az ilyen szülők, miért vállaltak egyáltalán gyereket??!!

2023. nov. 25. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!