A 10 éves lányom a Death note animéért rágja a fülem. Ti hány évesen engednétek megnézni a gyereketeknek?
"Nevetséges kettős mérce."
Nincs abban semmi kettős mérce, hogy mit erőltet rá az iskola és mit tartok én megfelelőnek.
Egyébként lányoméknak már nem adtak fel a Kincskeresőt harmadikban. Elsőben Téli Tücsök, másodikban Frakk, harmadikban Misi Mókus volt a kötelező. Ezekhez képest gáz a Death Note. Nem ennek a korosztálynak való.
8-9 évesen nekem Manóvári manót, Nils Holgerssont nézett, nem seinent, amit az apja szokott és nem is joseit, amit én. A következő lépés is a shoujo és shounen volt, nem a felnőtteknek szánt darabok.
"Kettős mérce"... Voltam ösztöndíjjal Japánban japan családnál elszállásolva. Az ő gyerekeik se a felnőtteknek szánt animéket nézték. Nagyon is betartották.
Én olyan 13-14 évesen láttam, szerintem akkor már lehet, ha elég érett és "erős"hozzá a gyerek, de egy 10 évesnek még bőven korai.
Sok gyerekeknek készült anime van, nézze azokat: Kilari, Bakugan, Pokémon, Imazuma 11 stb (legalábbus gyerekkoromban én ezeket nagyon szerettem)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!