Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 10 éves lányom a Death note...

A 10 éves lányom a Death note animéért rágja a fülem. Ti hány évesen engednétek megnézni a gyereketeknek?

Figyelt kérdés
Én ezt felnőttként láttam, és nem gondolom, hogy 10 évesen meg kéne nézze. Bármilyen érett is, akkor sem az ő korosztályának való még. Magamra visszagondolva, úgy 13-14 évesen voltam olyan szinten, hogy nyugodtan megnézhettem volna, ha akkor már létezett volna. Ti mit gondoltok?
2023. nov. 15. 23:12
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
90%

"Nevetséges kettős mérce."

Nincs abban semmi kettős mérce, hogy mit erőltet rá az iskola és mit tartok én megfelelőnek.

Egyébként lányoméknak már nem adtak fel a Kincskeresőt harmadikban. Elsőben Téli Tücsök, másodikban Frakk, harmadikban Misi Mókus volt a kötelező. Ezekhez képest gáz a Death Note. Nem ennek a korosztálynak való.

8-9 évesen nekem Manóvári manót, Nils Holgerssont nézett, nem seinent, amit az apja szokott és nem is joseit, amit én. A következő lépés is a shoujo és shounen volt, nem a felnőtteknek szánt darabok.

"Kettős mérce"... Voltam ösztöndíjjal Japánban japan családnál elszállásolva. Az ő gyerekeik se a felnőtteknek szánt animéket nézték. Nagyon is betartották.

2023. nov. 18. 10:36
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy durva anime és nem a halál miatt,hanem mert morális kérdéseket vet fel,hogy kinek kell meghalni,isten komplexus,depresszió stb.olyan témákat vet föl amin egy 10 évesnek nem lenne szabad gondolkoznia mivel nem tudja úgy feldolgozni mint egy felnőtt. Ez felnőtteknek való rajzfilm, a legtöbb anime az.... értem hogy rajzfilm,de nem minden rajzfilm gyerekeknek készült.
2023. nov. 18. 21:09
 33/34 anonim ***** válasza:
49%

Én olyan 13-14 évesen láttam, szerintem akkor már lehet, ha elég érett és "erős"hozzá a gyerek, de egy 10 évesnek még bőven korai.

Sok gyerekeknek készült anime van, nézze azokat: Kilari, Bakugan, Pokémon, Imazuma 11 stb (legalábbus gyerekkoromban én ezeket nagyon szerettem)

2023. nov. 22. 17:27
 34/34 anonim válasza:
100%
Szerintem még ne, talán 12-13 évesen, én 12 évesen láttam. Egy 10 évesnek még ijesztő lenne
márc. 10. 11:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!