Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit ronthattam el?

Mit ronthattam el?

Figyelt kérdés

Ma megtudtam véletlenül,hogy a 13 éves lányom nem szűz!

Komolyan összeomlottam,hogy hiába beszéltünk sokat róla,hogy forduljon hozzám,ha bármi problémája/kíváncsisàga van,mégsem bízik bennem annyira,hogy szóljon róla,hogy ilyenen jár az esze. Felvilágosítottam időben,amiről csak lehetett, mert már 10 éves kora óta menstruál. Nagyon koraérett,de erre nem számítottam annak ellenére,hogy szinte minden találkozásuk alkalmával elmondtam és megkértem,hogy ne legyen semmi idejekorán.

Akkorát csalódtam magamban,hogy ezt "hagytam" megtörténni.

Sokan mondták,hogy baj lesz,hogy egy 5 évvel idősebb barátja van,de nem vettem a jeleket. 1 éve tart a szerelem és 3 hónapja tették meg először. Naív voltam,mikor megengedtem,hogy a fiúnál aludjanak. Itthon erre esélyük sem lett volna,de a srác anyja is biztosított róla,hogy helyén van a fiú esze...

Most nem tudom,hogy mi lenne a helyes döntés,mit csinàljak?!

Tiltani felesleges már őket egymástól,de valami utólagos szankció szigorítás kell!Vagy nem?

Teljesen tanácstalan lettem és bizonytalan magamban,ha még ezt sem sikerült megakadályoznom! Komolyan azt hittem,hogy ennél jobb az anya-lánya kapcsolatunk!

Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Azt már megtanultam,hogy olyat nem állítok,hogy az én gyerekemmel ez nem fordulhat elő! 😥

2023. aug. 19. 01:45
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
80%

19 évesen is pont úgy kiakadtak rám, mintha nem lettem volna már 2 éve felnőtt, s a szexről se tudtam érdemben többet, mint 13 évesen.

Mondjuk az én szexuális nevelésemmel senki se foglalkozott. Mikor felszabadultam az internetre olvastam ezt-azt s ennyi.

2023. aug. 19. 14:11
 32/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennek már mindegy kérdező. Innentől azért ne engedd az ottalvást
2023. aug. 19. 15:43
 33/50 anonim ***** válasza:
91%

Az a Te szüleid hibája..a kérdező meg a másik véglet,hagyja hogy a 12-13 éves általános iskolás kislánya fiúval aludjon..

Mondjuk a fiú is fura ha 17évesen 12 éves gyerek jön be neki..

2023. aug. 19. 16:08
 34/50 anonim ***** válasza:
92%
Azért az durva, hogy ha a srác 18 lett volna a kérdező akkor sem "pereskedne". Kezdem megérteni, hogy miért hiszik azt a mai fiatalok, hogy bármit megtehetnek. Mert bármit megtehetnek.
2023. aug. 19. 17:16
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Ez már jogi eset
2023. aug. 19. 23:10
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Uh, talán ott rontottad el, hogy amikor a 12 éves lányod mesélte hogy egy 17 éves megkörnyékezi (ami alapból elég beteges, főleg hogy a kislány kb hatodikos, a fiú meg az érettségire készül - átjárkál az általános iskolások szintjére...?) akkor nem léptél azonnal közbe. Lehet ráfogni hogy érettebb a koránál (igen, az összes pedó ezzel védekezik), és lehet hogy utált volna, de bizonyos dolgokban akkor se szabad engedni. Ha minden követ megmozgatsz, ha beszélsz a fiú szüleivel esetleg, nem lehetett volna rá alkalom. Egy 12 éves még gyerek. Nem lehet ráhagyni mindent, és elintézni annyival hogy de hát én mindent megtettem, jó fej anya voltam, nem tiltottam dolgokat és fel is világosítottam... Mennyi idő szerinted egy kanos 18 évesnek belemanipulálnia egy hetedikest a szexbe, akiknek a leghőbb vágya úgyis, hogy felnőttebbnek nézzék őket?
2023. aug. 21. 10:20
 37/50 anonim ***** válasza:
100%

Megakadt a szemem valamin..

,, Itthon erre esélyük sem lett volna,de a srác anyja is biztosított róla,hogy helyén van a fiú esze..."

A másik szülőnek is jár a taps, hogy engedi, hogy a gyereke kiskorúval dugjon. A kérdező is hibás, hogy nem lépett semmit azonnal, mikor kiderült, de az a leghülyébb, aki tudja, hogy a gyereke lassan felnőtt, és egy 12 éves kislánnyal jár.

A kedvenc érvem meg az ,, ÉrEtTeBb A kOrÁnÁl,,. Ha ez így is van, és 12-13 évesen teljesen más dolgok érdeklik, mint egy átlagos hatodikos-hetedikest, akkor SEM lenne normális, hogy felnőttként van kezelve, és nála 5 évvel idősebb palival jár.

2023. aug. 21. 10:31
 38/50 anonim ***** válasza:
74%

Hat, szexelni egyutt alvas nelkul is tudnak. Azert otthon egy fokkal jobb mintha a cukraszda mosdojaban vagy a new yorker probafulkejeben teszik meg.

1 eve egyutt vannak es 3 honapja tortent ez tok oke.

Ami nem oke az nyilvan a kora. De mar nalunk is gimnazium elso osztalyaban majdnem mindenki tul volt rajta (marmint abban az evben, nem azelott) ez meg baromi reg volt szoval el tudom kepzelni hogy ma mar ennyire koran kezdik.

2023. aug. 21. 11:07
 39/50 anonim ***** válasza:
74%

,, Azert otthon egy fokkal jobb mintha a cukraszda mosdojaban vagy a new yorker probafulkejeben teszik meg. ,,

NEM! Nem jobb. Gyerek nem szexel, főleg nem 18 évessel. Pont.

Az sem jó, hogy együtt vannak, csak ugye a liberális szülők ezt mind megengedik, hát gratulálok.

2023. aug. 21. 11:09
 40/50 anonim ***** válasza:
59%

Oke, ezer eve ennyi idosen mar hazasodtak azt gondolom valahogy nem veletlen, hogy a menstruacio, meg a magomles nem 18. Betoltott eleteved utan kezdodik el.

En sem gondolom, hogy egy 13 eves LELKILEG erett a szexre, de bszdmeg ha meg akarja tenni a sarki bokorban is megteszi akkor mar inkabb legyen higenikus biztonsagos kornyezetben. Masreszt baromi manipulativan szedted ki a mondatomat! Hiszen a lenyeg az volt a cerka nappal is felall es a cukraszda mosdojaban is megtehetik nem kell ehhez egyutt aludni. Naiv az a szulo aki azt hiszi ha megtiltja az ott alvast akkor tobbet nem fognak szexelni. De, fognak. Nappal, mashol.

Ha mar megtortent, en mindenkepp arra fokuszalnek volt e megfelelo vedekezes, tudja e a gyerekem hogy barmire mondhat nemet amit nem szeretne, nem jo erzes neki (akkor is ha szakitassal fenyegetozik a masik fel) Miert gondolta azt, hogy keszen all ra, osszessegeben traumatikus volt e neki. Ha mar a szituacio megelozese nem sikerult akkor a nemibetegseg, es a teherbeeses meg az eroszak megelozesere kell fokuszalni. A szuzhartyajat ugy sem tudja vissza varrni. Bezarhatod a szobaba 18 eves koraig de ott veszik el a kapcsolat a szulo es a gyerek kozott. Tudom tudom csunya liberalisok, agyon kell verni a gyereket es akkor megtanulja hol a helye.... nem, az sem megoldas.

2023. aug. 21. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!