Mit ronthattam el?
Ma megtudtam véletlenül,hogy a 13 éves lányom nem szűz!
Komolyan összeomlottam,hogy hiába beszéltünk sokat róla,hogy forduljon hozzám,ha bármi problémája/kíváncsisàga van,mégsem bízik bennem annyira,hogy szóljon róla,hogy ilyenen jár az esze. Felvilágosítottam időben,amiről csak lehetett, mert már 10 éves kora óta menstruál. Nagyon koraérett,de erre nem számítottam annak ellenére,hogy szinte minden találkozásuk alkalmával elmondtam és megkértem,hogy ne legyen semmi idejekorán.
Akkorát csalódtam magamban,hogy ezt "hagytam" megtörténni.
Sokan mondták,hogy baj lesz,hogy egy 5 évvel idősebb barátja van,de nem vettem a jeleket. 1 éve tart a szerelem és 3 hónapja tették meg először. Naív voltam,mikor megengedtem,hogy a fiúnál aludjanak. Itthon erre esélyük sem lett volna,de a srác anyja is biztosított róla,hogy helyén van a fiú esze...
Most nem tudom,hogy mi lenne a helyes döntés,mit csinàljak?!
Tiltani felesleges már őket egymástól,de valami utólagos szankció szigorítás kell!Vagy nem?
Teljesen tanácstalan lettem és bizonytalan magamban,ha még ezt sem sikerült megakadályoznom! Komolyan azt hittem,hogy ennél jobb az anya-lánya kapcsolatunk!
Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Azt már megtanultam,hogy olyat nem állítok,hogy az én gyerekemmel ez nem fordulhat elő! 😥
Ez ilyen kamu kérdés?
A 13 éves lányod már pasinál alszik, ráadásul 18 éves pasinál, és akkor nem érted, hogy miért szexel? 🤣
Nem kamu és 13 évesen nem ő az első,aki a barátjánál alszik(Még nekem sem vígasz).Több osztálytársánál is ezt tapasztaltam,hogy a hétvégéket ott töltik egymásnál. Szerintem az én lányom volt az utolsó,aki a barátjával aludt,mert nem engedtem.Basszus még az a nyomorult Family link is rajta volt a telefonján!1 hónapja vettem le a telefonjáról,mert addig este 9 után már automatikusan kikapcsolt a telefonja és cikizték miatta.
Ritka naív voltam,jobban,mint jómagam 13 évesen!
Arra tanítottam mindig,hogy álljon ki magáért,ne foglalkozzon más véleményével,legyen önmaga és ne akarjon másoknak megfelelni.
Most már csak azt mondhatom,hogy tudomásom szerint nem dohányzik,nem iszik,nem drogozik.
Azért köszönöm,hogy vàlaszoltatok.
Fogom magam emiatt még egy darabig ostorozni,de bízom benne,hogy ebből tanultunk rendesen és ilyen ostobaság nem üti fel mégegyszer a fejét,mert ez volt életem legnagyobbja és az is visszafordíthatatlan!
Véletlenül úgy,hogy van egy régi telefonja is,amit a táskámban felejtett és az tűnt fel,hogy egyfolytàban világít. Kivettem és a messengeren jött egy üzenet,ami nagyon pikánsra sikeredett ,pedig csak az értesítés részét olvastam. S persze rögtön rákérdeztem,hogy ugye nem jól olvastam és a lányom rögtön elmondta.
Ennyi történt,de az pillanatok alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!