Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit ronthattam el?

Mit ronthattam el?

Figyelt kérdés

Adott egy 9 honapos gyönyörű kislany. Első baba.

Mar az elejetől fogva nagyon sokat sir, föleg az altasoknal. Nappal es ejszaka egyarant

Napközben is eleg sokat sirdogal.

Este rengetegszer kel, altalaban eleg ha szopizik kicsit, vagy magamra teszem par percre, de olykor az ejjeli ebredes is orditasba torkollik

Lehet valami komolyabb baja? Vagy csak ilyen tipus?

Beiratkozrunk tsmt tornara, hatha segit valamelyest

Volt masnak is extremen siros babaja? Higy viselte? Idővek valtozott a helyzet?

2023. ápr. 27. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A fiam is sokat sírt, még 9-10hónaposan is volt, hogy egész nap ment a nyöszörgés, sírás. Most 2 éves múlt, sokszor az ébredések után sírás van, kb a semmiért, kell neki idő míg magához tér. Akárhova megyünk, idegen hel,re vagy csak ahova ritkán megyünk, sír, hogy menjünk ki onnan, kell neki 15perc mire megszokja a helyet. Idegen emberek, ritkán látott emberek társaságában is ugyanez van, nagyon nehéz kimozdulni vele.

Javulás akkor volt amikor elindult magától, a segítségem nélkül tudott mászkálni, illetve amikor elkezdett észrevehetően többet kommunikálni, mutogatni.

Tudom mennyire nehéz és nem segít ha azt mondom, hogy türelem majd jobb lesz de tényleg így van.

2023. ápr. 27. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézz utánaa nagy igényű/többemberes baba kifejezésnek.
2023. ápr. 27. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

9 napos, hova íratod be, meg minek? Szegény azt se tudja hol a feje, most bújt ki a világba, de már terápiára hordják mert a 4. trimeszterben van, és teljesen normálisan, életkorának megfelelően viselkedik.

Volt egy sorshúzás, ahol a kevésbbé szerencsés anyukák az "első 3 hónapot végig üvöltötte" csomagot nyerték, és te is közéjük tartozol. Semmi baja sincs. Az elejét túl kell élni.

2023. ápr. 28. 05:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#3 vagyok. Elnézést, ahogy elküldtem, láttam hogy 9 hónapos nem 9 napos. Korán van, félreolvastam, bocsánat a felháborodásomért.
2023. ápr. 28. 06:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogyan, milyen módon altatod?

Az én fiam is ezt csinálja, nekem egy dolog vált be, ha sír mászkálok vele, nyugtatom, majd ölembe veszem, megetetem és cumit nyomok a szájàba.

Van, hogy a cumi 10 perc után kiesik a szájából, de van mikor azzal teszem le aludni-de csak nappal. Ha nincs cumi jobban sír. Esetleg próbáld ki cumival bealtatni, aztán 10 perc múlva húzd ki neki.

2023. ápr. 28. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk volt egy időszaka a fiamnak, pont olyan 8 hónapos kora körül, hogy nagyon bőgött altatásnál, és konkrétan masírozni kellett vele, meg bele aludt a a sírásba, pedig tartottam, ringattam, éhes sem volt...

Elmúlt. Ilyen időszakok jönnek mennek, nem rontottál el semmit.

2023. ápr. 29. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!